Barbara Barend boeken

Barbara gold in haar jeugd als absoluut sporttalent. In 1990 speelde ze onder andere voor het Nederlands meisjeselftal voetbal en werd ze districtskampioene tennis van Amsterdam.

Na het behalen van haar gymnasiumdiploma ging Barbara in 1992 studeren aan de University of Texas. Daar slaagde ze in 1996 cum laude voor haar Bachelor of Business Administration. In haar studententijd was ze de beste tennisster van haar universiteit.
Na het behalen van haar diploma keerde ze terug in Nederland en begon ze met het geven van tennisles aan de Amsterdamse jeugd.

In 1994 begon de journalistieke carrière van Barbara. Ze was destijds freelance journaliste van het Webber Magazine in Amerika. Terug in Nederland begon ze met het schrijven van columns voor het Parool, waarna ze al snel de overstap maakte naar de TV.

Bij het grote publiek is Barbara vooral bekend vanwege de presentatie van de programma’s ‘Z@ppsport’ en ‘Voetbal Insite’.
Tegenwoordig presenteert Barbara voor ‘Eredivisie Live’ en is ze te zien bij ‘Vrouw & Paard’.

In 2009 verschijnt haar eigen sportglossy ‘Helden’.

Barbara Barend boeken

Voor prijzen het inhuren van Barbara Barend kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Barbara Barend, artiestenburo Barbara Barend, boekingen Barbara Barend, boekingskantoor Barbara Barend, prijs Barbara Barend, Barbara Barend boeken, Barbara Barend huren, Barbara Barend inhuren, Barbara Barend kosten