Dieuwertje Blok boeken

Dieuwertje Blok begon haar carrière als omroepster bij de KRO en werkte vervolgens een aantal jaren voor de VARA en RTL, waar ze kunstprogramma’s, talkshows en informatieve magazines maakte. Vervolgens was ze jarenlang een vast KRO-gezicht. Bij deze omroep presenteerde ze het dagelijkse en populaire ‘Ontbijt TV’. Ook was Dieuwertje een aantal seizoenen te zien in ‘Er is Meer Tussen Hemel en Aarde’. De radio heeft ze ook niet aan zich voorbij laten gaan. ‘Goal’ en ‘De Nacht klinkt anders’ klinkt velen nog bekend in de oren. Sinds 2001 presenteert zij het zeer populaire en goedbekeken‘Sinterklaasjournaal’ en de landelijke intocht van Sinterklaas.

Momenteel is zij ook het vaste gezicht van NPSpodium, het tv-programma over klassieke muziek en dans. Daarnaast is zij nog steeds actief voor de radio o.a bij RadioWest waar ze drie keer per week “de Ochtendshow” presenteert.

Dieuwertje verleent graag haar medewerking aan luisterboeken, bedrijfsvideo’s en is een veelgevraagd discussieleider en presentator voor bedrijfsevenementen en congressen voor overheidsorganisaties, ministeries en ook het bedrijfsleven. Haar stem is warm en vertrouwd en daardoor uitermate geschikt voor voice-over. Dit warme gevoel brengt zij ook over als dagvoorzitter.

Dieuwertje Blok boeken

Voor prijzen het inhuren van Dieuwertje Blok kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Dieuwertje Blok, artiestenburo Dieuwertje Blok, boekingen Dieuwertje Blok, boekingskantoor Dieuwertje Blok, prijs Dieuwertje Blok, Dieuwertje Blok boeken, Dieuwertje Blok huren, Dieuwertje Blok inhuren, Dieuwertje Blok kosten