Corine Boon boeken

(Krommenie, 23 april 1964) is een Nederlandse presentatrice, musicalartieste en actrice.

Corine speelde gastrollen in Goede tijden, slechte tijden en Onderweg naar Morgen. Daarnaast was ze te zien in De Winkel en als Emma Verkuil in de soap Goudkust. Corine was te zien in de musicals als Cats, Chicago en Zeldzaam. Ook danste ze in 1991/1992 in de André van Duin Revue.
Na haar soapcarri√®re ging Corine aan de slag als presentatrice. Bij RTL 4 deed zij het programma Thuis op Internet en presenteerde items voor Spott TV. Zij presenteerde verder de programma’s Wil je met me trouwen? en CampingLife, eveneens voor RTL 4.

Vanaf september 2004 tot september 2008 presenteerde Corine Eigen Huis en Tuin. Vanaf december 2006 tot en met 2009 presenteert ze Gewoon Mooier. Vanaf september 2008 presenteert Corine het RTL-programma Game Ville over computergames. Eind 2008 kwam daar het programma Spoor van Leven bij. In dit programma ging Corine op zoek naar persoonlijke en bijzondere verhalen over, op, rond en langs het spoor. Na ruim anderhalf jaar afwezigheid op televisie, is Corine vanaf medio 2010 weer te zien. Ditmaal bij SBS 6 met het programma Moeders van nu.

Corine Boon boeken

Voor prijzen het inhuren van Corine Boon kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Corine Boon, artiestenburo Corine Boon, boekingen Corine Boon, boekingskantoor Corine Boon, prijs Corine Boon, Corine Boon boeken, Corine Boon huren, Corine Boon inhuren, Corine Boon kosten