Leonitine Borsato boeken

Leontine Borsato trad als kind al veel op en ze was ervan overtuigd zangeres te worden. Ze was vijftien jaar toen ze haar televisiedebuut maakte in de serie Briefgeheim. Daarna werd Leontine gevraagd voor de serie ‘Nieuwe Buren’, een serie van de Vara geregisseerd door ‘Zeg ‘ns Aa’-regisseur Nico Knapper. Twee seizoenen speelde ze in deze populaire serie mee toen ze werd gevraagd voor een kleine rol in de film Amsterdamned van Dick Maas.

Leontine was begin twintig toen ze de assistente werd van Hans van der Togt in het populaire spelprogramma ‘Rad van Fortuin’. Acht jaar lang was zij ‘onze enige echte eigen, Leontine’ waarbij ze elke dag weer de bordjes omdraaide. Na bijna duizend afleveringen besloot Leontine het programma te verlaten.

Daarna ging Leontine een aantal programma’s presenteren waaronder ‘Time 2 Move’, ‘Bodytrend’ , ‘Snow Magazine’ en het RTL4 programma ‘Style & Beauty’ met topvisagist Leco van Zadelhoff.

Als actrice kreeg Leontine steeds meer rollen aangeboden. Zo was ze te gast in de televisieseries ‘Flodder’, ‘Baantjer’ en ‘Boks’, speelde ze mee in ‘Vrouwenvleugel’ en ‘Westzijde Posse’, en nam ze de rol van Bleke Doortje in de musical ‘De Jantjes’ voor haar rekening. Ze deed een nasynchronisatie voor de succesvolle animatiefilm Robots en begin 2007 was Leontine tevens te zien in het BNN programma ‘Ranking the Stars’ van Paul de Leeuw.

Voor het maandblad ‘Kinderen’ schreef Leontine enkele jaren een maandelijkse column over haar ervaringen als moeder en bracht tevens een boekje uit met deze columns en andere quotes over het moederschap. Voor dit maandblad is ze nog altijd actief, maar nu haar kinderen groter worden niet meer in de vorm van columns. Wel interviewt Leontine bekende Nederlanders die (bijna of net) moeder zijn. Zo heeft ze al gesproken met Sylvie Meis, Daniëlle Overgaag, Estelle Gullit, Irene Moors, Leontien van Moorsel en Fiona Hering.

Leontine maakt jaarlijks een reis voor Cordaid Memisa, waarbij ze diverse projecten bezoekt. Zo is ze al naar India, Sierra Leone, Vietnam en Kameroen geweest. Cordaid Memisa biedt hulp in ontwikkelingslanden op het gebied van gezondheidszorg middels kennisoverdracht en financiële steun. Leontine is ambassadrice van de moeder-kind projecten.

Inmiddels is Leontine wederom te zien in het tweede seizoen van de succesvolle hitserie ‘Voetbalvrouwen’, waar ze één van de hoofdrollen vertolkt. Tevens is ze te zien in de film ‘Kabouter Plop en de Pinguïn’, waarin Leontine de rol van de gemene Louise Appelboom vertolkt.

Leontine is in 1998 getrouwd met Marco Borsato en is moeder van Luca, Senna en Jada.

Leonitine Borsato boeken

Voor prijzen het inhuren van Leonitine Borsato kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Leonitine Borsato, artiestenburo Leonitine Borsato, boekingen Leonitine Borsato, boekingskantoor Leonitine Borsato, prijs Leonitine Borsato, Leonitine Borsato boeken, Leonitine Borsato huren, Leonitine Borsato inhuren, Leonitine Borsato kosten