Kristina Bozilovic boeken

Kristina Bozilovic, als een zondagskind geboren in Arnhem op Koninginnedag 1978, dochter van Joegoslavische ouders en tevens restauranthouders. Een van de drukste dagen van het jaar voor de familie in het restaurant. Wat een timing!

Opgegroeid in Huissen in een druk en dynamisch gezin met een broertje en een zus was Kristina Bozilovic gek op alles wat maar te maken had met televisie, acteren, zingen en dansen. Zo deed Kristina Bozilovic graag aan ballet, stijldansen en turnen en was ze op school een haantje de voorste als het ging om optredens en toneelstukjes opvoeren. Zo presenteerde Kristina Bozilovic op haar tiende al complete talkshows thuis in de badkamer.

Naast school werkte Kristina Bozilovic bij haar ouders in het restaurant, hier leerde Kristina Bozilovic met mensen werken, organiseren en leiding geven. ‘Ik ben altijd meer een praktijkmens geweest, ik zat niet graag met mijn neus in de schoolboeken!’ Naarmate Kristina Bozilovic ouder werd groeide haar interesse voor de mode en het modellenwerk. Zo schreef Kristina Bozilovic zich in bij diverse castingbureaus en werkte ze regelmatig als model.

Na de Mavo volgde Kristina Bozilovic een 4-jarige management opleiding aan de Middelbare Hotelschool en was Kristina Bozilovic een aantal jaren verantwoordelijk voor de totale bedrijfs-voering in het restaurant van haar ouders. Na deze periode was Kristina Bozilovic toe aan een nieuwe uitdaging en besloot ze uit de horeca te stappen. ‘Stiekem was het presenteren en werken voor de televisie altijd al een droom voor mij.’

Gezien haar interesse voor mode muziek en televisie trok Kristina Bozilovic in juli 2001 de stoute schoenen aan en solliciteerde bij muziekzender TMF/MTV. Hier debuteerde Kristina Bozilovic als veejay en werd met name bekend door haar dagelijkse speurtocht naar nieuws en roddels uit de wereld van muziek & entertainment in MTV News. Tevens presenteerde Kristina Bozilovic wekelijks het programma de Movie Special.

Na ruim twee jaar bij TMF/MTV te hebben gepresenteerd, werd Kristina Bozilovic in mei 2003 door de Nederlandse Staatsloterij gevraagd voor de presentatie van diverse items en programma’s. ‘Ik heb met veel plezier bij MTV gewerkt en was dit nog langer van plan. Deze aanbieding kwam geheel onverwachts en veel sneller dan gepland. Het is een unieke kans die ik niet kon laten liggen.’
Momenteel is Kristina Bozilovic wekelijks te zien in het Staatsloterij Magazine (RTL 4), waarvoor ze opzoek gaat naar lifestyle, rijkdom en entertainment in Nederland.

Kristina Bozilovic boeken

Voor prijzen het inhuren van Kristina Bozilovic kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kristina Bozilovic, artiestenburo Kristina Bozilovic, boekingen Kristina Bozilovic, boekingskantoor Kristina Bozilovic, prijs Kristina Bozilovic, Kristina Bozilovic boeken, Kristina Bozilovic huren, Kristina Bozilovic inhuren, Kristina Bozilovic kosten