Tamara Brinkman boeken

Na een aantal kleine gastrollen in onder meer oppassen!!! en Goudkust begint Tamara’s carrière pas echt als ze tijdens haar toneelopleiding in 1997 gevraagd wordt om een vaste rol te vertolken in de serie’ Onderweg naar morgen’. Ze verlaat de schoolbanken om 4 seizoenen lang de rol van Babette Couwenberg te spelen in deze populaire soapserie, daarna wordt t tijd om haar vleugels uit te slaan. En verlaat ze collega’s en het warme nest dat ONM altijd voor haar geweest is.

Vanaf 2001 wordt ze de stem van kinderzender Nickelodeon en is ze te zien in gastrollen in onder andere’ Samen’, ‘Costa’ en ‘Meiden van de wit’. Ook speelt ze een hoofdrol in de 24- delige jeugdserie ‘Het geheim van de Lindenborgh’.

In 2004 wordt Tamara gevraagd om dagelijks plaats te nemen naast Dj Ruud de Wild bij radio 538. Samen met Jelte van der Goot vervuld ze de rol van side-kick in het succesvolle middag programma ruuddewild.nl .

Het talent van Tamara blijft niet onopgemerkt. Als na bijna 2 jaar een einde komt aan de samenwerking met Ruud de Wild gaat binnen een paar dagen de telefoon. Het is Jaqueline Bierhorst, algemeen Directeur van jongerenzender slam!fm.

Vanaf april 2006 is Tamara dagelijks te horen met haar eigen programma 19.00 tot 21.00 op het nieuwe station Slam!fm.

Hoewel ze radio een heerlijk medium vindt en erg haar draai heeft gevonden bij Slam!FM doet ze eind 2006 een stapje terug bij de radio om zich meer met haar andere ambities bezig te kunnen houden.

Ze keert terug naar haar acteeropleiding waar ze haar talenten als actrice verder kan ontplooien en daarnaast wordt ze presentatrice bij Nickelodeon voor onder andere Under The ground en in 2007 presenteert ze bij Veronica het programma ‘Roadrun’ waarbij ze een hectisch auto rally door Spanje coördineert en de kandidaten scherp ondervraagt.

Een grote droom komt uit als ze in 2008 wordt gevraagd om RTL Travel te presenteren. Als een van de vast gezichten reist ze naar de mooiste plekjes op aarde om die te delen met het grote publiek.

In 2009 reist ze ook door eigen land om voor t RTL 5 programma ‘Bedrijf in beeld’ een kijkje achter de schermen te nemen bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zo hangt ze onder meer in de trapeze bij Cirsus Renz, voert ze actie met Greenpeace en bezoekt ze in Nigeria diverse projecten van Oxfam Novib.

In de nazomer van 2009 keert Tamara tijdelijk terug naar de soap. Ze neemt een paar weken de rol van Charlie Fisher over in de populaire serie GTST zodat de vast actrice die deze rol speelt, Lieke van Lexmond, bij kan komen van een operatie aan haat stembanden.

Ook in 2010 zal Tamara te zien blijven bij RTL’s Bedrijf in beeld , en ga je meer van haar zien als actrice!

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tamara Brinkman boeken

Voor prijzen het inhuren van Tamara Brinkman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tamara Brinkman, artiestenburo Tamara Brinkman, boekingen Tamara Brinkman, boekingskantoor Tamara Brinkman, prijs Tamara Brinkman, Tamara Brinkman boeken, Tamara Brinkman huren, Tamara Brinkman inhuren, Tamara Brinkman kosten