Sjimmy Bruijninckx boeken

Na een rustige jeugd begon Sjimmy aan het Haags Montessori Lyceum, om op haar vijftiende als model te gaan werken. Haar havo voltooide ze dan ook in de avonduren.

Tijdens haar indrukwekkende carrière als model woonde en werkte Sjimmy onder meer in Londen, New York, Milaan, Hamburg en München. Ze was te bewonderen in diverse Nederlandse en buitenlandse bladen en figureerde in commercials voor onder meer Coca Cola, Amstel, Sanex en Hi. Ook werkte ze mee aan enkele videoclips, bedrijfsfilms en televisieprogramma’s. Voor lange tijd is zij exclusief verbonden geweest aan winkelketen C&A.

Om iets te doen met haar interesse voor het weer, deed Sjimmy een screentest bij NSE (Tien). Samen met Dennis Wilt presenteerde ze het weerbericht in de uitzendingen van NSE. Om meer inzicht in de veranderlijkheid van het weer te krijgen volgt Sjimmy een cursus meteorologie bij Meteo Consult en wordt begeleidt door weer goeroe John Bernard. Daarnaast was Sjimmy te zien als presentatrice van het entertainment programma Entertainment Live (Tien) en van de Bavaria City Race in 2008 (SBS6).

Na anderhalf jaar bij Tien heeft Sjimmy de overstap gemaakt naar SBS waar zij drie keer in de week Shownieuws presenteert. Verder presenteerde ze ook haar eigen programma genaamd Namens Nederland.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sjimmy Bruijninckx boeken

Voor prijzen het inhuren van Sjimmy Bruijninckx kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Sjimmy Bruijninckx, artiestenburo Sjimmy Bruijninckx, boekingen Sjimmy Bruijninckx, boekingskantoor Sjimmy Bruijninckx, prijs Sjimmy Bruijninckx, Sjimmy Bruijninckx boeken, Sjimmy Bruijninckx huren, Sjimmy Bruijninckx inhuren, Sjimmy Bruijninckx kosten