Cielke Sijben boeken

Het is 16 augustus 1984 als Cielke Sijben ter wereld komt in Venlo.

Tijdens haar middelbareschool tijd is ze toevallig een keertje te gast bij de lokale omroep in haar woonplaats. Cielke is onder de indruk van het radiogebeuren en ze vraagt of ze haar willen bellen wanneer ze nog iemand nodig hebben.
Een half jaartje later komt ze in de kroeg twee medewerkers van de omroep tegen die haar vragen of ze nog steeds interesse heeft. En dat heeft ze!

Ze werkt twee jaar als presentatrice en sidekick bij omroep Venlo. Op de toneelacademie in Maastricht haalt ze haar propedeuse. Daarna studeert ze een half jaar theater- film- en televisiewetenschappen.

Omdat de radio haar toch wel heel erg leuk lijkt schrijft ze zich in voor het programma Hey Dj van BNN. In het programma leren de jonge dj’s niet alleen hoe ze een goede dj kunnen worden maar de winnaar (Martijn Muijs red.) krijgt zelfs zijn eigen programma op 3FM.
Helaas wordt Cielke in de eerste aflevering naar huis gestuurd. Ze laat het er niet bij zitten en volgt bij BNN het opleidingstraject voor radio, Coolcast genaamd. Daarna krijgt ze een contract voor twee dagen in de week als verslaggever bij het programma BNN United.

Ook wordt ze gevraagd om af en toe de productie van That’s Live te doen. Sinds Juli 2006 werkt Cielke ook voor het nieuwe digitale kanaal van de publieke omroep, 101 genaamd.

Cielke Sijben boeken

Voor prijzen het inhuren van Cielke Sijben kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Cielke Sijben, artiestenburo Cielke Sijben, boekingen Cielke Sijben, boekingskantoor Cielke Sijben, prijs Cielke Sijben, Cielke Sijben boeken, Cielke Sijben huren, Cielke Sijben inhuren, Cielke Sijben kosten