Cilly Dartel boeken

Maar deze duizendpoot heeft meer in haar mars. Cilly begon haar veelzijdige carrière in het theater. Speelde ondermeer bij Cabaret Nar van Youp van ’t Hek, het Vrouwencabaret van Natascha Emanuels en vervulde hoofdrollen in musicals als ‘De dader heeft het gedaan’ van Annie M.G. Schmidt, ‘My Generation’ en ‘Up on the Roof’. Ook is zij jarenlang leadzangeres van een funkband geweest en vroegen Willem Wilmink en Harry Bannink haar voor de rol van Jans op de speciale jubileum cd  van Jan, Jans en de kinderen.

Naast al haar bezigheden wordt Cilly regelmatig ingezet als presentatrice voor diverse evenementen. Van bedrijfspresentaties tot voorzitter van diverse forums. Kenmerkend is haar uiterst betrokken wijze van interviewen. Op de van haar bekende manier, stelt zij iedere geïnterviewde binnen enkele ogenblikken meteen op zijn gemak. Juist haar ervaring op het gebied van “calamiteiten”, zeker bij “live televisie” maakt deze duizendpoot ideaal tot gesprekspartner van welk evenement dan ook.

Cilly Dartel boeken

Voor prijzen het inhuren van Cilly Dartel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Cilly Dartel, artiestenburo Cilly Dartel, boekingen Cilly Dartel, boekingskantoor Cilly Dartel, prijs Cilly Dartel, Cilly Dartel boeken, Cilly Dartel huren, Cilly Dartel inhuren, Cilly Dartel kosten