Hadassah de Boer boeken

Zo presenteerde zij samen met Matthijs van Nieuwkerk voor de NPS twee seizoenen het dagelijkse cultuur- en mediaprogramma tv3. Ook nam zij enkele seizoenen de presentatie van het zondagmiddagprogramma NPS Arena voor haar rekening, waarin zij vanuit Het Muziekgebouw aan het IJ met gasten uit de culturele actualiteit de kijkers op de hoogte hield van het culturele nieuws.

Naast deze programma’s presenteerde Hadassah de afgelopen jaren De Avond van de Korte Film, De Avond van de Jonge Danser, De Nederlandse Dansdagen en -live vanuit Het Concertgebouw- de uitreiking van de Edisons Klassiek,‘Van hier tot Tokio’ en natuurlijk al vier keer het North Sea Jazz Festival. Buiten de vele culturele programma’s heeft zij ook een programma voor BVN gepresenteerd over binnenlandse actualiteiten en presenteerde ze samen met Sylvana Simons op RTL4 ‘met Man en Macht’, een programma over man/vrouw verhoudingen.

Hadassah de Boer is perfect in te zetten als presentator of discussieleider voor uiteenlopende bijeenkomsten van het bedrijfsleven of overheidsinstellingen.

Hadassah de Boer boeken

Voor prijzen het inhuren van Hadassah de Boer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Hadassah de Boer, artiestenburo Hadassah de Boer, boekingen Hadassah de Boer, boekingskantoor Hadassah de Boer, prijs Hadassah de Boer, Hadassah de Boer boeken, Hadassah de Boer huren, Hadassah de Boer inhuren, Hadassah de Boer kosten