Froukje de Both boeken

Na haar toneelopleiding bij ‘De Trap’ in Amsterdam vertolkt zij vanaf 1997 drie seizoenen lang de rol van Mariët in de tv-serie Goudkust.
Vervolgens presenteert ze in 2000 het programma “Blind Match” op Net 5.

Begin 2001 vertolkt Froukje drie seizoenen de rol van Agnetha in de populaire tv-serie “Costa”. Naast haar vaste rol in deze serie wordt in 2003 ook de televisiefilm “Pista” opgenomen, waarin zij eveneens de rol van Agnetha vertolkt.

Verder is Froukje veel op het circuit te vinden. Zij heeft dan ook in april 2002 haar racelicentie gehaald voor het autoprogramma “Zo Goed Als Nieuw”, waarvoor zij de co-presentatie op zich neemt.
Sinds begin 2002 draait Froukje ook met bijzonder veel succes als DJ in het land. Naar aanleiding daarvan nodigt Radio 538 haar uit en sindsdien presenteert zij samen met Niels Hoogland iedere vrijdagavond het radioprogramma “Niels & Froukje”.
In februari 2004 verlengd Froukje haar contract met Radio 538 voor twee jaar en in maart 2005 wordt dat uitgebreid tot drie jaar. Daarmee is Froukje de enige vrouwelijke Nederlandse radio DJ met een langdurig contract bij een commercieel radiostation en dus één van de weinige vrouwen die op de radio ‘overleeft’.

In 2003 presenteert Froukje haar eigen programma “Loods 7” bij Yorin, de tv-zender waarvoor zij ook eerder dat jaar het programma “Starstrippers” maakt.

In het voorjaar van 2004 werkt Froukje aan de opnames van de politieserie “Missie Warmoesstraat”, die in dat najaar door de EO wordt uitgezonden en waarin zij één van de hoofdrollen speelt. Ook is Froukje in datzelfde jaar in het theater te zien met een hoofdrol in de musical “Love Me Just A Little Bit More”. Meer dan honderd voorstellingen speelt zij, naast Linda Wagenmakers en Charly Luske, de rol van Melanie.

Eind 2005 maakt Froukje samen met Gordon, Angela Groothuizen, Winston Gerschtanowitz en Victoria Koblenko de talkshow “Thuis” voor Talpa.

In 2006 presenteert Froukje elke zaterdagavond op RTL5 het programma “The Best of Boobytrap”. Ook doet Froukje in 2006 mee aan de eerste editie van het succesvolle Tv-programma “Dancing On Ice”, waarin zij de sterren van de hemel schaatst en zelfs een finaleplek weet te bemachtigen.
Verder wordt Froukje samen met Sophie Hilbrand en Claudia de Breij genomineerd voor de Zilveren Radio Ster 2006 voor beste vrouwelijke radiopersoonlijkheid.

Eind 2006 tekent Froukje een exclusief contract bij RTL 4. Als kick off gaat Froukje begin 2007 in het programma “Wie wordt de man van Froukje?’’ opzoek naar haar prins op het witte paard.

Vanaf 2007 presenteert Froukje op RTL 4 het succesvolle programma ‘’TV Makelaar’’. Daarnaast is zij ook te zien als presentatrice van RTL GP, het autosportprogramma van RTL 7. Zij doet in deze live uitzendingen de studio presentaties van de Formule 1 races. Verder neemt zij de presentatie van het programma Men’s Health Covermodel 2007 voor haar rekening, tevens op RTL7.

In 2008 presenteert Froukje wederom twee seizoenen lang het populaire programma TV Makelaar, dat wekelijks een miljoen kijkers trekt.
Verder is Froukje in de zomer van 2008 één van de RTL-gezichten die het programma NL Vertrekt voor haar rekening neemt.
Naast wederom een nominatie voor een Zilveren Radio Ster, wordt in 2008 ook haar RTL contract en haar Radio 538 contract verlengd.

In 2009 zette Froukje haar werkzaamheden voor TV Makelaar voort. Verder was zij in de zomer van 2009 één van de presentatrices van het RTL zomerprogramma ‘Ik Kom Bij Je Eten’.
Naast haar televisiewerkzaamheden en Radio538 wordt Froukje haar stem veelal ingezet voor commercials.
Froukje was in 2009 wederom genomineerd voor de Zilveren Radio Ster.

Vanaf half januari 2010 begeleid Froukje kandidaten in het programma ‘ 10 jaar jonger in 10 dagen’, de metamorfose show waarin mensen aan zichzelf werken in plaats van een chirurgische ingreep te ondergaan. Ook start 2 maart weer een nieuw seizoen ‘TV Makelaar’.

Meer ideeën voor het komende jaar liggen op de plank, dus we zullen nog veel van Froukje gaan horen en zien.

Froukje de Both boeken

Voor prijzen het inhuren van Froukje de Both kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Froukje de Both, artiestenburo Froukje de Both, boekingen Froukje de Both, boekingskantoor Froukje de Both, prijs Froukje de Both, Froukje de Both boeken, Froukje de Both huren, Froukje de Both inhuren, Froukje de Both kosten