Judith de Bruijn boeken

Judith heeft zich inmiddels gespecialiseerd in opdrachten met een sterk inhoudelijk en interactief karakter. Naast haar taak als dagvoorzitter vervult zij op congressen ook regelmatig de rol van procesbegeleider. Tevens werkt zij als facilitator van creatieve processen en geeft zij trainingen op gebied van creatief denken, presentatie, mediaoptreden en sales.

Judith de Bruijn kwam al snel na haar studie Onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit in Utrecht in aanraking met het medium televisie. Voor de AVRO presenteerde ze tien jaar lang informatieve programma’s, amusement- en kinderprogramma’s. Judith verwierf grote bekendheid als presentator van het dagelijkse spelprogramma ‘Get The Picture’ en de dagelijkse live talkshow ‘De Ochtenden’. Haar laatste televisiewerk deed ze in de Teleacserie “Beter slapen, doe het zelf!”.

Judith de Bruijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Judith de Bruijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Judith de Bruijn, artiestenburo Judith de Bruijn, boekingen Judith de Bruijn, boekingskantoor Judith de Bruijn, prijs Judith de Bruijn, Judith de Bruijn boeken, Judith de Bruijn huren, Judith de Bruijn inhuren, Judith de Bruijn kosten