Suzanne de Jong boeken

Is een Nederlandse presentatrice. Bij Veronica presenteerde ze onder andere Veronica’s Mission Impossible, James Bond-maand en Heels on Wheels.

Inmiddels presenteert Suzanne alweer drie siezoenen lang het programma De Grote Beurt en zal ze het nieuwe programma Fobiac! presenteren. Daarnaast is ze ook werkzaam als Dj Suzie Cue

Na het afronden van haar vwo op College Hageveld in Heemstede besluit Suzanne op achttien-jarige leeftijd een jaar te gaan backpacken in het woeste Australië. Ze wisselt daar het ruige avonturiersbestaan af met een paar maanden modellenwerk in Sydney. Eenmaal terug in Nederland begint Suzanne aan haar studie Communicatiewetenschap aan de UvA. Tijdens haar studie zet ze haar modellenwerk voort en werkt ze achter de bar bij Sinners.

In het laatste jaar van haar studie wordt ze gevraagd een screentest te doen bij Veronica. Het is meteen raak en ze presenteert samen met Monique Spronk en Karlein Nolet haar eerste programma; ‘Veronica’s Mission Impossible’.

Vanaf dat moment gaat het hard. Ze doet onder andere de filmspecials ‘James Bond Casino’ en ‘Pirates of the Caribbean; achter de schermen’, het autoprogramma ‘Heels on Wheels’ en ‘Funny Video’s’.

In september 2007 presenteert ze haar eerste seizoen ‘De Grote Beurt’, wat eerder gepresenteerd werd door Jorinde Moll. Een groot succes want momenteel is ze bezig met opnames voor haar tweede en derde seizoen!

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Suzanne de Jong boeken

Voor prijzen het inhuren van Suzanne de Jong kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Suzanne de Jong, artiestenburo Suzanne de Jong, boekingen Suzanne de Jong, boekingskantoor Suzanne de Jong, prijs Suzanne de Jong, Suzanne de Jong boeken, Suzanne de Jong huren, Suzanne de Jong inhuren, Suzanne de Jong kosten