Floortje Dessing boeken

Floortje Dessing boeken: Naam Floortje Dessing
Geboren 31 Augustus 1970
Familie  Vader, moeder, de jongste van 4 kinderen
Eerste vakantieland  Nederland
Hoe  Op de fiets!
Eerste keer buitenland  Zwitserland
Studie Een blauwe maandag Tolk Vertalen Engels-Nederlands daarna Audio Visuele Media aan de HKU.
Meest geliefde bestemming Niet te doen, het zijn er zoveel! Maar als ik toch moet kiezen… Qua kou; Antartica en Nunavut (Arctisch Canada), qua steden: Sydney, Rio & Amsterdam, qua eilanden: Seychellen, Pantelleria (Italie), Nukuhiva, Svalbard.

Wil altijd nog: heb je even? Ik heb zoveel in afrika nog niet gezien, maar wil ook nog heel graag naar Kazachstan, Pitcairn Island, Okinawa, Colombia, grote delen van de stille oceaan en ga zo maar door. en ook grappig: heel veel ‘normale’ toeristen bestemmingen zoals het grootste deel van Canarische eilanden, Malta, Tunesie, Kreta en de Spaanse costa’s heb ik nog nooit gezien…

Carriere Floortje begon bij de radio en kwam dankzij regisseur Guido van der Kraan terecht bij de televisie. Ze deed haar eerste presentatieklus voor ‘Young Americans’ en heeft daarna nog veel meer programma’s gemaakt. Floor heeft natuurlijk jaren gewerkt voor RTL travel, samen met haar co-host Chris Zeegers waar ook Dessing Productions een voortvloeisel van is.

In de zomer van 2007 stapte Floortje van de grootste commerciele zender RTL over naar de kleinste publieke: Llink. Bij deze idealistische omroep presenteerde Dessing twee jaar lang het programma ‘ 3 op reis’, samen met Sebastiaan Labrie en Froukje Janssen. Door de problemen binnen Llink besloten Floortje en de directie van Llink om in het voorjaar van 2009 in goed overleg uit elkaar te gaan. In mei 2009 trad ze in dienst bij BNN waar ze opnieuw een serie 3 op reis voor is gaan maken, die samen met Llink wordt uitgezonden op Nederland 3. Daarnaast is Floortje bezig met het ontwikkelen van een nieuwe programma.

Naast haar televisiecarriere, heeft Floortje in 2006 haar eigen winkel geopend: Nukuhiva. In het voorjaar van 2008 volgde de tweede Nukuhiva vestiging in Utrecht.

Floortje Dessing boeken

Voor prijzen het inhuren van Floortje Dessing kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Floortje Dessing, artiestenburo Floortje Dessing, boekingen Floortje Dessing, boekingskantoor Floortje Dessing, prijs Floortje Dessing, Floortje Dessing boeken, Floortje Dessing huren, Floortje Dessing inhuren, Floortje Dessing kosten