Inge Diepman boeken

De afgelopen seizoenen maakte zij ook furore met programma’s als ‘Het Zwarte Schaap’ (hierin is per aflevering een veelal bekritiseerde persoonlijkheid te gast), ‘Middageditie’ en de bekende quiz ‘Herexamen’. In 2001 ontving zij een Academy Award voor de aflevering van ‘Het Zwarte Schaap’ met Willem Aantjes. Ook werkte zij als onafhankelijk waarnemer mee aan het amusementsprogramma ‘Op zoek naar het zesde zintuig’ van de KRO.

Radioluisteraars kennen Inge vooral van de achtergrondprogramma’s op de nieuws- en actualiteitenzender Radio 1 en ‘Vroege Vogels’ dat zij 5 jaar lang samen met Ivo de Wijs presenteerde. Uit de programma’s blijkt haar brede interesse in wat zich in de samenleving afspeelt en wat mensen bezighoudt.
In 2007 kwam haar debuutroman ‘Diep’ uit wat zij samen met haar partner Sylia de Graaf schreef.

Inge Diepman is ook beschikbaar voor rollen als dagvoorzitter, discussieleider of interviewer voor informatieve bijeenkomsten ‘in het land’. Zij is in deze rol betrokken en inhoudelijk. Tevens weet Inge vaak met humor de onderste steen boven te halen.

Inge Diepman boeken

Voor prijzen het inhuren van Inge Diepman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Inge Diepman, artiestenburo Inge Diepman, boekingen Inge Diepman, boekingskantoor Inge Diepman, prijs Inge Diepman, Inge Diepman boeken, Inge Diepman huren, Inge Diepman inhuren, Inge Diepman kosten