Ati Dijckmeester boeken

Ati is een betrokken dagvoorzitter en heeft een warme stem voor voice-over producties. Zij wordt graag betrokken bij de brainstormfase om haar kennis en visie te delen.

De carrière van Ati Dijckmeester startte in 1965 met het TV programma ‘Fenklup’.
In de jaren erna hield ze zich voornamelijk bezig met radio. In 1972 stapte Ati over naar de NCRV waar ze diverse programma’s presenteerde. Bij de VARA maakte ze vanaf 1975 deel uit van het presentatieteam van ‘Hoe Bestaat Het’, het satirische op consumentenproblematiek toegespitste programma dat één van de onbetwiste TV- toppers uit de jaren zeventig was. Daarna presenteerde Ati VARA’s actualiteitenrubriek ‘Achter het Nieuws’ en bij de NCRV o.a. ‘Passage’ en ‘Hollands Welvaren’. Ze is de radio immer trouw gebleven wat o.a. blijkt uit haar medewerking aan ‘Dingen die Gebeuren’.

Ati heeft ook een groot aantal documentaires op haar naam staan. ‘Alle kruimels is brood’, was de best bekeken RVU documentaire van het seizoen.

Ati Dijckmeester boeken

Voor prijzen het inhuren van Ati Dijckmeester kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Ati Dijckmeester, artiestenburo Ati Dijckmeester, boekingen Ati Dijckmeester, boekingskantoor Ati Dijckmeester, prijs Ati Dijckmeester, Ati Dijckmeester boeken, Ati Dijckmeester huren, Ati Dijckmeester inhuren, Ati Dijckmeester kosten