Violet Falkenburg boeken

Dit NCRV programma heeft ze 10 jaar gepresenteerd. Bij de radioluisteraars was zij natuurlijk al eerder bekend dankzij ondermeer het KRO programma ‘Ratel’, een programma waarin luisteraars en TV-kijkers kritiek op programma’s leverden en in discussie konden treden met de makers. Ook ‘Met het Oog op Morgen’ werd door Violet veelvuldig gepresenteerd. Een tweetal prachtige series TV-programma’s over ethische dilemma’s ‘Op Leven En Dood’ en ‘Arm En Rijk’ deden veel stof opwaaien. Vervolgens presenteerde zij een programmaserie ‘Bij Violet’. Hierin werden bekende TV-persoonlijkheden aan de tand gevoeld over de passies in hun leven. Violet presenteerde ook het NCRV programma ‘C-Majeur’, het programma ‘Hallo Gelderland’ voor TV Gelderland en het SBS6 programma ‘Samen Gezond’.

Ook in de schrijfwereld heeft zij inmiddels haar sporen verdiend. Zo schreef zij de boeken ‘Ik ben om zes uur thuis’ en het onlangs verschenen ‘Later is vandaag’.

Violet is beschikbaar als discussieleider of dagvoorzitter tijdens congressen of symposia. Ook het inspreken van bedrijfsfilms neemt zij regelmatig voor haar rekening. Zij is een geroutineerde congres- en symposiumvoorzitter, die met humor, betrokkenheid en inhoud discussies leidt in de profit en non-profit sector.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Violet Falkenburg boeken

Voor prijzen het inhuren van Violet Falkenburg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Violet Falkenburg, artiestenburo Violet Falkenburg, boekingen Violet Falkenburg, boekingskantoor Violet Falkenburg, prijs Violet Falkenburg, Violet Falkenburg boeken, Violet Falkenburg huren, Violet Falkenburg inhuren, Violet Falkenburg kosten