Mariette Fehmers boeken

Mariette Fehmers studeerde Rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is altijd dol geweest op reizen en koos er zodoende voor om na het afronden van haar studie aan de slag te gaan als stewardess. Na een jaar veranderde ze van functie en ging ze aan de slag als salesmanager bij het kledingmerk Esprit.

Na zes jaar in het modevak gezeten te hebben, kreeg ze de aanbieding om bij FOX 8 een sportprogramma te presenteren. Haar passie voor het reizen, kon ze vervolgens voortzetten toen ze bij SBS6 de presentatie op zich nam van het programma ‘Vakantie-TV’.

Hierna volgden programma’s als ‘Klussen & Wonen’, ‘De verloskundigenpraktijk’, ‘De bevalling’, ‘De kraamafdeling’ en ‘De werkvloer Make-Over’. Ook was zij mede presentator van het dagelijkse live programma ‘Hart van Nederland’.

Door haar vele reizen beheerst zij zowel de Engelse als Franse taal zeer goed.
Mariette Fehmers treedt in het land op als presentator en dagvoorzitter.

Mariette Fehmers boeken

Voor prijzen het inhuren van Mariette Fehmers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Mariette Fehmers, artiestenburo Mariette Fehmers, boekingen Mariette Fehmers, boekingskantoor Mariette Fehmers, prijs Mariette Fehmers, Mariette Fehmers boeken, Mariette Fehmers huren, Mariette Fehmers inhuren, Mariette Fehmers kosten