Natasja Froger boeken

Natasja Froger werd geboren op 14 juni 1965 in Brielle, Zuid-Holland. Als dochter van een zeeman heeft ze veel van de wereld gezien. Dit resulteerde later in het volgen van talencursussen in het buitenland. Daarnaast volgde zij een opleiding tot Medisch Secretaresse en is zij jarenlang stewardess geweest.

Nederland kent Natasja vooral als echtgenote van zanger Rene Froger en moeder van Maxim (12) en Didier (10). Na haar verschijning in de reality soap Puur Foger maakt zij haar debuut als televisie presentatrice in het voorjaar van 2006 bij de TROS in het programma ‘Schoondochter Gezocht’.
Dit succesvolle format, goed voor wekelijks meer dan een 1 miljoen kijkers, in combinatie met de de naturelle aanpak van Natasja viel op bij de kijkers en de andere zenders.

In het najaar van 2006 ruilt zij de TROS in om voor SBS 6 te gaan werken waar zij Wendy van Dijk opvolgt in het veelbekeken programma ‘Hart In Aktie’. Hierin helpt Natasja problemen op te lossen van mensen die het moeilijk hebben en wordt het onmogelijke, mogelijk gemaakt.

Naast haar werkzaamheden als presentatrice, is Natasja ambassadrice van Orange Babies. Deze stichting heeft als voornaamste doel zwangere vrouwen en hun baby’s die met HIV zijn besmet, in Afrika te helpen.

Natasja Froger boeken

Voor prijzen het inhuren van Natasja Froger kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Natasja Froger, artiestenburo Natasja Froger, boekingen Natasja Froger, boekingskantoor Natasja Froger, prijs Natasja Froger, Natasja Froger boeken, Natasja Froger huren, Natasja Froger inhuren, Natasja Froger kosten