Jacobine Geel boeken

Zij is nieuwsgierig, eigenwijs en gedreven. Zij vindt het leuk om zich in verschillende werelden te bewegen en mensen tegen het licht houden, doorvragen. Zij maakt ruimte voor een gesprek vanuit een nieuwsgierigheid.

Zij is werkzaam als redacteur/ programmamaker/ presentator voor de NCRV televisie en radio. Jacobine Geel presenteerde onder meer de programma’s ‘Geel’ (gesprekken met denkers en dichters over de zin en onzin van het bestaan) en de Wilde Ganzen. Daarnaast is zij regelmatig in beeld als co-commentator bij de NOS registraties van kerkelijke vieringen rond leden van het Koninklijk Huis. Momenteel presenteert zij bij de NCRV het programma ‘Schepper & Co’.

Behalve haar werkzaamheden in de mediabranche bekleedt zij ook een aantal bestuurlijke functies en is actief als auteur (o.a. in Bulletin). Naast diverse artikelen in dagbladen en tijdschriften heeft zij een aantal vertalingen op haar naam staan alsmede een aantal eigen werken waarvan ‘Eigen Zinnigheid’ en ‘De Bijbel in fragmenten’ de bekendste titels zijn.

Jacobine Geel heeft na haar middelbare school Theologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gestudeerd. Tevens heeft zij haar Uitgeversdiploma gehaald via de vakopleiding voor de boekenbranche.

Jacobine Geel boeken

Voor prijzen het inhuren van Jacobine Geel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Jacobine Geel, artiestenburo Jacobine Geel, boekingen Jacobine Geel, boekingskantoor Jacobine Geel, prijs Jacobine Geel, Jacobine Geel boeken, Jacobine Geel huren, Jacobine Geel inhuren, Jacobine Geel kosten