Stella Gommans boeken

Stella presenteerde programma’s als Bestemming Nederland en Jetsetters. Samen met John Williams heeft zij enkele seizoenen House Vision gepresenteerd en met Rudolph van Veen reisde zij de wereld over op zoek naar de smaak van het leven voor het programma The Taste of Life. Voor dit programma fotografeerde Stella ook.

Stella presenteert, produceert en fotografeert en is dus multi inzetbaar!

Zoals het een goed nachtbraker betaamt diende Stella Gommans zich in de nacht van 9 september in het jaar 1971 aan. Klokslag 3 uur zette ze voet op aarde, een nieuwe wereldburger had voet gezet op Venrayse bodem.

Stella Gommans, Latijns voor ‘ster’
wist staande ovaties te ontlokken in de box, dus al snel stond vast dat de droom als prinses ingeruild zou worden voor een wereld vol ‘glitter en glamour’. Later heeft Stella Gommans dan ook samen met zus Angéle, Latijns voor éngel’, diverse choreografieën en ‘ABBA-concerten’ in verschillende theaters tot uitvoer gebracht.

Na haar schoolperiode
vertrok Stella Gommans naar Amsterdam om daar 3 dagen per week les te krijgen van Barry Stevens. Om vervolgens aangenomen te worden op de Amsterdamse balletacademie van Lucia Marthas. Als danseres aan de academie waren stages bij Joop van den Ende en John de Mol aan de orde van de dag; De soundmixshow, Nederland Muziekland, Hitbingo, Wie Ben Ik? Sterrenplaybackshow en vele andere shows die in die jaren de revue zijn gepasseerd maakten gebruik van het ballet van Lucia Marthas. Maar toen brak een periode aan waarin het lijf tegen begon te sputteren en zat er niets anders op dan toezien hoe een langgekoesterde droom in duigen viel.

Maar zoals haar motto al zegt ‘ Het is nooit zo slecht of het is ergens goed voor’, werden alle zeilen weer bijgezet, en brak er een nieuwe periode aan als presentatrice. Stella Gommans kwam terecht bij Call TV. Live televisie waar heel wat vlieguren zijn gemaakt. Helaas nog steeds een vorm van televisie die wordt onderschat.

In 1999
kwam de Sponsorloterij op haar pad, zij kwamen met de vraag of Stella buiten het presenteren ook als ambassadeur wilde optreden voor deze loterij.

Een aantal jaren
heeft Stella Gommans diverse programma’s mogen presenteren. Tot op de dag van vandaag verricht ze nog steeds diverse werkzaamheden als ambassadeur.
Gedurende haar contractperiode bij Endemol heeft Stella Gommans diverse programma’s gepresenteerd: The Big Entertainment Quiz, Sponsorbingo Loterij, TV Gek! en live op de zaterdagavond Win een Sponsor.

Ook het programma Puzzeltijd
dat onder de vlag van Endemol wordt geproduceerd heeft ze drie jaar lang mogen presenteren, om vervolgens op locatie items te draaien voor o.a. de miljonairsbeurs en de woonbeurs shows van couturiers voor het ochtendprogramma Lijn4. In het najaar van 2002 heeft ze het programma ook mede gepresenteerd.

In de tussentijd
wierpen de workshops in acteren ook hun vruchten af. Zo was Stella te zien in een aflevering van Sam Sam en speelde ze een aantal maanden de rol van Ingrid Rutte in Onderweg naar Morgen. Workshops bij de Amsterdamse toneelopleiding de Trap en een cursus bij regisseur Ruud van Hemert begonnen hun vruchten af te werpen.

In het voorjaar van 2003
besloot ze om te stoppen met haar werkzaamheden bij Lijn 4. Een lange zomer in Italië in het vooruitzicht kreeg toch een andere wending. De producent IDTV/Cumulus was op zoek naar presentatoren voor het programma Bestemming Nederland. Samen met Mariska van Kolck en Joris Lutz werd er een succesvol programma neergezet, en Bestemming Nederland deel II is een feit. Buiten presentatie- en acteerwerkzaamheden, schrijft Stella Gommans ook columns voor een blad, en horen we haar stem in diverse commercials voorbij komen.

Kortom een Limburgse
die van diverse markten thuis is, graag haar horizon verbreedt, met een grote wens: televisie maken waar Nederland weer voor thuis blijft.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stella Gommans boeken

Voor prijzen het inhuren van Stella Gommans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Stella Gommans, artiestenburo Stella Gommans, boekingen Stella Gommans, boekingskantoor Stella Gommans, prijs Stella Gommans, Stella Gommans boeken, Stella Gommans huren, Stella Gommans inhuren, Stella Gommans kosten