Myrna Goossen boeken

Goossen kwam in 1985 voor de eerste keer op televisie in een ledenwervingsspot van de AVRO. Voor deze omroep werd ze hierna omroepster en presentatrice van Lot voor Artis en Hart van Goud. Zij was verder de assistente van Jos Brink in het programma Wedden, dat..?. In 1998 verscheen ze in de Playboy.

Van 1990 tot 1993 was Myrna Goossen niet op de televisie te zien. In oktober 1993 keerde ze terug op het scherm bij RTL 4, waar ze Gezondheid, Gezond & Wel, het klusprogramma Eigen Huis & Tuin en De 5 Uur Show presenteerde. In 1997 stapt Goossen over naar SBS 6, waar ze Klussen met kijkers presenteert. Twee jaar later is ze weer terug bij Eigen Huis & Tuin op RTL 4. Voor deze zender presenteerde ze onder andere Van Koninklijke Huize en het middagprogramma Aperitivo.

Van augustus 2008 tot medio 2009 heeft ze nog een eigen discussieprogramma op 100%NL gehad. Wegens bezuinigingen werden alle presentatoren van 100%NL ontslagen. Sinds medio 2009 is Myrna Goossen vervangster van Henk Mouwe en/of LĂ©onie Sazias in hun radioprogramma Wekker Wakker bij Omroep MAX.

Myrna Goossen is in 2009 begonnen met een eigen uitgeverij en webshop. Welterusten, kleine dromer is het tweede boek van Goossen en het eerste boek uitgegeven door Myrna Books.

Vanaf 20 december 2010 is Myrna iedere werkdag te zien op tv als presentatrice van het Omroep Max-ochtendprogramma KoffieMAX.

Myrna Goossen boeken

Voor prijzen het inhuren van Myrna Goossen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Myrna Goossen, artiestenburo Myrna Goossen, boekingen Myrna Goossen, boekingskantoor Myrna Goossen, prijs Myrna Goossen, Myrna Goossen boeken, Myrna Goossen huren, Myrna Goossen inhuren, Myrna Goossen kosten