Hanneke Groenteman boeken

Ze schreef voor diverse bladen en werkte mee aan een vooraanstaand onderwijsvernieuwingsproject in Amsterdam. Ze maakte de overstap naar de VARA waar ze series radioprogramma’s maakte, variërend van actualiteitenprogramma’s tot en met debat- en interviewprogramma’s. Dit deed Hanneke vaak in de hoedanigheid van presentatrice en eindredactrice. Zij was nauw betrokken bij de redactie van het spraakmakende televisieprogramma ‘De Schreeuw van de Leeuw’.

Hanneke Groenteman bleef niet alleen achter de schermen werken. Ze maakte de overstap naar de VPRO en werd presentatrice/redactrice van het kunst- en cultuurprogramma ‘De Plantage’, één van de presentatoren van ‘Middageditie’ en presentator samen met Paul Haenen van de talkshow ‘HaHaZondag’. Daarna was zij presentator en eindredacteur van ‘Boeken op Zondag’.

Hanneke Groenteman maakt ook furore als auteur. In 2003 is haar eerste boek gepubliceerd ‘Doorzakken bij Jamin’ gevolgd door ‘De dikke dame’. Onlangs verscheen haar meest recente boek ‘Bestemming bereikt?’.

Hanneke Groenteman is een veelzijdige vakvrouw. Zij heeft de ervaring en kennis om symposia en andere informatieve bijeenkomsten op een deskundige wijze te leiden.

Hanneke Groenteman boeken

Voor prijzen het inhuren van Hanneke Groenteman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Hanneke Groenteman, artiestenburo Hanneke Groenteman, boekingen Hanneke Groenteman, boekingskantoor Hanneke Groenteman, prijs Hanneke Groenteman, Hanneke Groenteman boeken, Hanneke Groenteman huren, Hanneke Groenteman inhuren, Hanneke Groenteman kosten