Elsemieke Havenga boeken

Elsemieke Havenga kwam na een glanzende hockeycarrière (met meerdere wereld en olympische titels) in 1983 met het medium televisie in aanraking. Ze werd één van de presentatoren van ‘Studio Sport’. Daarna was Elsemieke gedurende enkele seizoenen het vertrouwde gezicht naast Jack van Gelder in het wekelijkse programma ‘TV-Sport’. Bij Sport 7 en RTL5 presenteerde Elsemieke ‘Het Sportcafé’ en ook een medische serie onder de titel ‘Hoe maakt u het?’. In de veelgeprezen serie ‘Het Onderste Boven’ werden de journalistieke kwaliteiten van Elsemieke steeds beter zichtbaar. Na een serie gezondheidsprogramma’s samen met Roy Martina bij FOX TV volgde de definitieve erkenning voor haar vakmanschap door een aanstelling als nieuwslezer bij het RTL Nieuws.

Elsemieke ontplooit verder onder meer haar journalistieke kwaliteiten ‘in het land’ als discussieleider en dagvoorzitter tijdens congressen. Tevens verzorgt zij media- en communicatietrainingen op maat voor de klant maar ook inhoudelijke lezingen op gebied van communicatie en motivatie. Elsemieke staat bekend als betrokken, kritisch en scherp.

Elsemieke Havenga boeken

Voor prijzen het inhuren van Elsemieke Havenga kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Elsemieke Havenga, artiestenburo Elsemieke Havenga, boekingen Elsemieke Havenga, boekingskantoor Elsemieke Havenga, prijs Elsemieke Havenga, Elsemieke Havenga boeken, Elsemieke Havenga huren, Elsemieke Havenga inhuren, Elsemieke Havenga kosten