Marijke Helwegen boeken

‘Facelift’ is hét toverwoord voor renovaties, nieuwe bedrijfslogo’s en verbeterde producten. In economische zware tijden wordt bij voorkeur verfrist in plaats van vernieuwd. Zo wordt de levensduur verlengt en de houdbaarheidsdatum uitgesteld.

Aangezien Marijke de personificatie is van de facelift, is zij bij uitstek geschikt om een facelift binnen uw bedrijf te presenteren aan uw gasten, klanten en de pers. Marijke maakt de (her)opening van uw bedrijf of de presentatie van uw hernieuwde product tot een glamourvolle happening. In de presentatie die Marijke geeft legt zij een link tussen de metamorfose van een vrouw en de facelift van uw bedrijf.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van cosmetische chirurgie is zij als geen ander in staat om met verve onder woorden te brengen hoe belangrijk het is om de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk, tussen lichaam een geest. Bovendien is zij met haar aanbiddelijke zachte ‘g’ een veelgevraagd spreekster op zowel zakelijke als culturele conferenties.

Natuurlijk is Marijke ook beschikbaar met haar prachtige duiven voor elke bijzondere gelegenheid. Samen met de witte vredesduiven en verschillende sierlijke en elegante aankleding verzorgt Marijke op locatie allerhande openingen en ceremonies. Desgewenst laat Marijke ook een aantal van haar duiven los om de vreugde nog verder te verhogen.

Marijke Helwegen is onder andere te boeken voor:
– Openingen (in combinatie duivenact)
– Presentaties
– Ceremonies
– Introducties
– Speeches
– Bruiloften

Marijke Helwegen boeken

Voor prijzen het inhuren van Marijke Helwegen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Marijke Helwegen, artiestenburo Marijke Helwegen, boekingen Marijke Helwegen, boekingskantoor Marijke Helwegen, prijs Marijke Helwegen, Marijke Helwegen boeken, Marijke Helwegen huren, Marijke Helwegen inhuren, Marijke Helwegen kosten