Jennifer Hoffman boeken

Jennifer Hoffman is geboren op 23 december 1980 te Gouda. Haar middelbare school periode onderbreekt ze in 1993 voor een jaar aan de Jeugdtheaterschool Zuid-Holland. Zij behaalt haar Havo-diploma in 1998.

Jennifer is vooral bekend geworden door haar rol van Sam de Graaf in de populaire dramaserie Westenwind. (RTL4). Na twee seizoenen Westenwind besluit Jennifer te stoppen met acteren, om te kunnen gaan studeren. Het wordt de studie Media & Management aan de Hogeschool Haarlem.

In de zomer van 2004 wordt zij benaderd door regisseur Paul Ruven, die haar vraagt of zij een van de hoofdrollen wil spelen in de nieuwe politie serie Spoorloos Verdwenen (AVRO). Na ampel beraad zegt zij enthousiast toe. In 2006 was zij te zien in de dagelijkse tv comedy Samen. (TALPA), en aansluitend in de comedyserie Rauw (TALPA).

Na nog een tweede seizoen is Jennifer in het voorjaar te zien in het derde seizoen van Spoorloos Verdwenen bij de AVRO en speelt ze een rol in de bioscoopfilm Kapitein Ro en het Geheim van Professor Lupardi (2007).

Jennifer Hoffman boeken

Voor prijzen het inhuren van Jennifer Hoffman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Jennifer Hoffman, artiestenburo Jennifer Hoffman, boekingen Jennifer Hoffman, boekingskantoor Jennifer Hoffman, prijs Jennifer Hoffman, Jennifer Hoffman boeken, Jennifer Hoffman huren, Jennifer Hoffman inhuren, Jennifer Hoffman kosten