Mariska Hulscher boeken

Mariska Hulscher studeerde in 1989 af als civiel rechtelijk jurist aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij was Sales- en marketingmanager bij een groot telecommunicatiebedrijf en bij een business-to-business uitgeverij. Na een commerciële en marketingcarrière legde zij zich toe op een loopbaan in de journalistiek, de schrijvende pers en de media in het algemeen. Zij werkte o.m. als hoofdredacteur voor het blad Basta, als eindredacteur voor Radio 10 gold magazine en was en is al jarenlang columnist voor o.a. Glossy, Jackie, ANWB Auto, Spits en het Algemeen Dagblad. Daarnaast werkte zij ruim 12 jaar als presentator en producent voor diverse televisiestations. In 2005 stopte zij met televisiemaken en startte met haar compagnon een bedrijf in training en coaching. Gedurende vier jaar gaf zij training, coaching en workshops aan het bedrijfsleven, ondernemers en particulieren. Sinds eind 2008 scheidden hun wegen, Hulscher start haar eigen bedrijf. Zij specialiseert zich dan in relatieproblematiek en echtscheidingen. Als scheidingscoach bedenkt zij de Fides-methode, een 7-stappen plan om binnen drie maanden op een mooie manier te scheiden.

Coach
Hulscher is vanaf 2005 werkzaam als coach en RET-therapeut en geeft tevens workshops. Haar missie is anderen te helpen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun eigen unieke doelen te bereiken. Hulscher eerste coachingsboek ‘Ja, ik wil!’ verschijnt op 14 mei 2009 bij Uitgeverij Forum. Hulscher geeft ook workshops en lezingen naar aanleiding van haar boek.

Televisie
Vanaf 1993 tot 2006 was Hulscher werkzaam als presentatrice / programmamaker bij de NCRV en RTL4 en RTL5. Zij presenteerde voor de NCRV onder meer het 75-jarig Jubileumgala, de indringende reportageserie ‘Hoera een kind’, ‘Gestrand’ en de juridische programma’s ‘De Jury’ en ‘Wat zegt de wet’. Voor RTL interviewde zij onder andere de zoon van de voormalige Sjah van Perzië, Virgin’s Richard Branson, de destijds wereldberoemde band ‘Boyzone’ en vele andere internationale en nationale sterren. Zij was host van de spraakmakende talkshow ‘Mariska’ en presenteerde zeven seizoenen het succesvolle metamorfoseprogramma ‘LookingGood’. Hulscher presenteerde in 2006 het programma ‘Met grenzeloze ambitie’, een programma over ondernemers en ondernemersschap, uitgezonden op RTL7 en RTLZ.

Ambassadeur
Hulscher was drie jaar ambassadeur voor de Borstkankervereniging Nederland, waarvoor zij op eigen initiatief de ‘Sterrenveiling’ organiseerde. Mariska ontving in december 2005 de eerste Award van de Stichting Positief Nederland, voor haar inspanningen voor dit goede doel.

Columnist
Hulscher schrijft al jaren columns voor diverse dag- en weekbladen. Zij schreef o.m. voor Glossy, het Algemeen Dagblad, Spits, Jackie en tegenwoordig voor ANWB Auto. Peter de Jonge (Hoofd Cultuur & Media Algemeen Dagblad) zei over Mariska: “een columniste met een scherpe geest en pen, met recht een ontdekking.”

Talkshows
Hulscher is regelmatig dagvoorzitter en presenteert en produceert regelmatig talkshows voor het bedrijfsleven. Klanten, relaties en personeel krijgen op deze manier een duidelijker een ander beeld van managers en de directie van het bedrijf. Scherp, informatief en op maat, infotainment in optima forma. Hulscher ontwikkelde onder meer talkshows voor: KPN, Robeco, UMC Utrecht, het Vastgoedcongres Twente, Oosterberg BV, ING, Fondsevent 2008 en GMG Uitgevers.

Inzetbaarheid
Door haar brede ontwikkeling is Hulscher multi-inzetbaar. Zij is in korte tijd in staat zich in te leven in iedere bedrijfscultuur. Hulscher denkt mee met de klant en zijn doelstellingen, ontwikkelt, produceert en heeft ruime ervaring als dagvoorzitter, gespreksleider, interviewer en presentator. Zij spreekt tevens uitstekend Engels en Duits.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mariska Hulscher boeken

Voor prijzen het inhuren van Mariska Hulscher kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Mariska Hulscher, artiestenburo Mariska Hulscher, boekingen Mariska Hulscher, boekingskantoor Mariska Hulscher, prijs Mariska Hulscher, Mariska Hulscher boeken, Mariska Hulscher huren, Mariska Hulscher inhuren, Mariska Hulscher kosten