Tanja Jess boeken

Na diverse professionele opleidingen, workshops en trainingen is Tanja te zien geweest in de meest uiteenlopende televisie -en theaterproducties.
Goede Tijden Slechte Tijden, Costa, Onderweg naar Morgen, BonBini Beach, Baantjer en Toen Was Geluk Heel Gewoon is nog  maar een greep uit de producties waarin Tanje te zien is geweest.

Alleen al dit jaar zal zij weer te zien zijn in de series Spangas, Wolfseinde en de AVRO-hitserie Bloedverwanten.

Maar ook op het witte doek schitterde Tanja in films als ShoufShouf Habibi, Kees de jongen, Loenatik de Moevie en Leef! Met recht kun je wel stellen dat zij haar voetsporen ruimschoots heeft verdiend.
En alsof dat niet voldoende is heeft Tanja inmiddels ook heel wat vlieguren op het gebied van presenteren voor zowel radio als televisie.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tanja Jess boeken

Voor prijzen het inhuren van Tanja Jess kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tanja Jess, artiestenburo Tanja Jess, boekingen Tanja Jess, boekingskantoor Tanja Jess, prijs Tanja Jess, Tanja Jess boeken, Tanja Jess huren, Tanja Jess inhuren, Tanja Jess kosten