Astrid Joosten boeken

Wij zien deze veelzijdige vakvrouw, regelmatig in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid, als een betrokken en serieuze dagvoorzitter, discussieleider of interviewer die de doelstelling van een bijeenkomst weet te halen. Astrid bereidt zich zeer uitgebreid en zorgvuldig voor en heeft een brede interesse.
Momenteel presenteert Astrid ‘Twee voor Twaalf’, de kennisquiz waarmee ze al meer dan tien jaar een forse schare kijkers trekt. Nieuw in 2004 was de quiz ‘Twee voor Twaalf junior’, een kinderversie van de vertrouwde formule. Ook haar programma’s ‘Hof van Joosten’, ‘16 Miljoen Rechters’ en de meest recente ‘Alles draait om geld’ waren onder haar leiding een groot succes.

De grote doorbraak van Astrid Joosten op televisie kwam eind jaren tachtig met ‘Jongbloed en Joosten’. De kijkcijfers waren ongekend en haar naam was gevestigd. Enkele andere voorbeelden uit haar rijke TV carrière zijn: ‘De Verleiding’ over reclame en ‘De Show van je Leven’, waarmee een aantal bekende Nederlanders geportretteerd worden. Spraakmakend waren bijvoorbeeld de afleveringen met Wim Kok en de computermuis.

Naast haar TV-werkzaamheden zijn al 3 boeken van haar hand verschenen. In 2002 schreef zij het boek ‘Verboden Liefdes’, een bundel interviews met elf vrouwen die een relatie onderhouden met een getrouwde man, en in 2004 maakte Astrid, samen met Ruud van Marion, de vragenmaker van Twee voor twaalf, nog een boekje getiteld ‘Dat zoeken we op’ . Een boekje vol wetenswaardigheden die handig zijn om te weten wanneer men aan een quiz meedoet, maar ook als men tijdens een feestje om een sterk verhaal verlegen zit. In 2007 kwam haar boek ‘Gek op wijn’ uit dat zij samen met Therèse Boer schreef.

Astrid Joosten boeken

Voor prijzen het inhuren van Astrid Joosten kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Astrid Joosten, artiestenburo Astrid Joosten, boekingen Astrid Joosten, boekingskantoor Astrid Joosten, prijs Astrid Joosten, Astrid Joosten boeken, Astrid Joosten huren, Astrid Joosten inhuren, Astrid Joosten kosten