Barbara Karel boeken

Producers van het muziekstation hadden haar gespot op het festival Lowlands en grepen die kans gelijk aan om haar uit te nodigen voor een screentest. En met succes. Drie jaar lang is zij het gezicht van MTV geweest. Ze was de vaste presentator van het MTV NEWS, Making The Movie, maakte haar eigen lifestyle/fashion programma B-MTV, interviewde de grootste sterren, reisde de hele wereld over en was de reporter tijdens de MTV Europe Music Awards.

Voordat ze aan haar MTV carrière begon, zat Barbara op de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht en was ze producer voor de reclame- en modefotografie. Ze werkte in binnen- en buitenland met topfotografen. Hier heeft ze haar creativiteit en gevoel voor stijl nog verder ontwikkeld.

Eind 2005 werd ze in de BLVD benoemd tot 1 van de 100 meest veelbelovende vrouwen voor het nieuwe jaar en is ze genomineerd voor een Elle Personal Style Award 2006.S inds april 2006 is Barbara DJ op 3FM. Ze is elke zondag te horen, van 18.00 uur tot 20.00 uur, in het programma ‘Bring it on’. Daarnaast presenteert ze in de nacht van maandag op dinsdag van 1.00 tot 4.00 het programma ‘Barbara’.

Er is regelmatig live muziek te horen, van diverse onbekende bandjes. Haar liefde voor muziek komt van haar vader, die speelde diverse instrumenten.

Barbara Karel boeken

Voor prijzen het inhuren van Barbara Karel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Barbara Karel, artiestenburo Barbara Karel, boekingen Barbara Karel, boekingskantoor Barbara Karel, prijs Barbara Karel, Barbara Karel boeken, Barbara Karel huren, Barbara Karel inhuren, Barbara Karel kosten