Nicolette Kluijver boeken

Nicolette Kluijver boeken: Kluijver werd geboren in Hilversum, maar verhuisde op haar negende samen met haar ouders naar Almere. Omdat ze de hele dag zong, gaf moeder Kluijver haar tienjarige dochter op voor Kinderen voor Kinderen on Tour, waar ze twee keer solo Mama Is Morgen Van Mij zong. Op zestienjarige leeftijd ging Kluijver werken voor de lokale omroep in Almere, waar ze het TV-programma AlmereRulez TV presenteerde.

Op haar zeventiende werd ze ontdekt door modellenbureau Elite Model en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk voor Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.

Daarna presenteerde ze twee seizoenen voor 6pack en werkte ze vanaf 21 augustus 2006 voor en achter de camera aan het BNN-programma Spuiten en Slikken.

In 2007 maakte ze samen met Dennis Storm het reisprogramma Weg met BNN, presenteerde ze samen met Sophie Hilbrand het BNN-programma De Klimaatpolitie, vormde ze een van de kandidaten van het BNN-programma Crazy 88 en een van de acht presentatoren van Try Before You Die. Bij het laatste programma deed de NS in september 2007 aangifte tegen haar wegens misbruik van de noodrem, vandalisme en ongeoorloofde baanbetreding nadat ze onder andere aan de noodrem had getrokken van de trein. Eerder kreeg ze het in juli 2007 al aan de stok met NOS-hoofdredacteur Hans Laroes nadat ze op 5 juli samen met Hilbrand het weerpraatje van Gerrit Hiemstra in het NOS Journaal van acht uur onderbrak om aandacht te vragen voor het BNN-programma De Klimaatpolitie. Dit was tevens een verzoek aan Hiemstra om vaker aandacht te besteden aan het klimaat en het maken van reclame voor het concert Live Earth twee dagen later.

In 2009 presenteerde ze opnieuw Spuiten en Slikken, ditmaal met Zarayda Groenhart.

In 2008 werd Kluijver genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring in de categorie Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend TV-talent. Tijdens het Televizier Gala van 2009 eindigde ze als 9e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Tijdens de Life 4 You uitzending van 3 oktober 2010 werd bekend dat ze als 6e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw van 2010 eindigde.

Persoonlijk levenIn 2009 werd Kluijver met een zware hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis nadat er van achteren een auto op haar was ingereden in een file op de A1, waardoor een kettingbotsing ontstond. Scans leverden geen resultaten op, waarop ze na twee dagen uit het ziekenhuis werd ontslagen. Het gevolg was wel dat ze wekenlang niet mocht werken en daardoor ook haar rol in de speelfilm Gangsterboys niet kon spelen, die daarop werd overgenomen door Gaby Blaaser.

Nicolette Kluijver is samen met voetballer Evgeniy Levchenko in december 2011 door het Nederlandse publiek verkozen tot Meest Sexy Vegetariƫr van 2011. Zij kregen de meeste van de 20.000 stemmen op de website van Wakker Dier. Kluijver eindigde van 2007 tot en met 2010 telkens als tweede vrouw in deze jaarlijkse verkiezing. Samen met Wakker Dier zet Kluijver zich in 2012 in tegen de plofkip die voor kiloknallerprijzen in het supermarktschap ligt.

De ongehuwde Kluijver verwacht in het najaar 2012 met haar vriend, drs. Joost Staudt (37) – plastisch chirurg aan het Rode Kruis-ziekenhuis in Beverwijk, haar eerste kind.

Nicolette Kluijver als presentatrice boeken voor uw evenement?
U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nicolette Kluijver boeken

Voor prijzen het inhuren van Nicolette Kluijver kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Nicolette Kluijver, artiestenburo Nicolette Kluijver, boekingen Nicolette Kluijver, boekingskantoor Nicolette Kluijver, prijs Nicolette Kluijver, Nicolette Kluijver boeken, Nicolette Kluijver huren, Nicolette Kluijver inhuren, Nicolette Kluijver kosten