Saar Koningsberger boeken

Saar Koningsberger (Utrecht, 6 mei 1987) is een Nederlandse actrice en presentatrice. Ze brak door met de hoofdrol in Honger (VPRO), waarmee een Academy-Award werd gewonnen, Daarna speelde Saar een gastrol in ‘Westenwind’.

Verder is ze onder meer bekend van de film De Schippers van de Kameleon. Ook speelde ze één van de twee dochters in een serie Essent-reclames en heeft zij gastrollen gespeeld in o.a. Spangen, Grijpstra en de Gier, IC, Zoop, Samen, Hotnews.nl. en is sinds mei 2007 presentatrice bij de televisiezender TMF, waar ze onder meer elke maandag en woensdag Reaction presenteert. In de zomer is Saar vinden in het buitenland, vanwaar ze het programma “Wakker Worden” presenteert.  Saar is beschikbaar voor DJ en presentatie werkzaamheden.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Saar Koningsberger boeken

Voor prijzen het inhuren van Saar Koningsberger kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Saar Koningsberger, artiestenburo Saar Koningsberger, boekingen Saar Koningsberger, boekingskantoor Saar Koningsberger, prijs Saar Koningsberger, Saar Koningsberger boeken, Saar Koningsberger huren, Saar Koningsberger inhuren, Saar Koningsberger kosten