Margot Ribberink boeken

Tevens is ze regelmatig op de radio te horen bij grote radiozenders. Margot combineert haar kennis over de natuur met de meteorologie. Zo kan zij boeiend vertellen over de reactie van de planten- en dieren wereld op het weer en vraagt ze zich af of planten en dieren zich aanpassen aan klimaatsveranderingen. Ze is expert op tornadogebied en heeft er zelf onlangs weer een aantal van heel dichtbij meegemaakt in de VS.

De media-meteorologen van Meteo Consult verzorgen weerpresentaties die kunnen worden toegespitst op diverse branches. Onderwerpen als klimaatverandering, extreem weer, wolken herkennen, tornadojacht en de invloed van het weer op de psyche van de mens is slechts een greep uit het aanbod van onderwerpen. Margot Ribberink verzorgt presentaties over klimaatverandering en haar expertise bevindt zich op het gebied van de invloed van het weer/klimaatverandering op de psyche van de mens en op natuur (planten en dieren) in het algemeen.

Margot Ribberink boeken

Voor prijzen het inhuren van Margot Ribberink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Margot Ribberink, artiestenburo Margot Ribberink, boekingen Margot Ribberink, boekingskantoor Margot Ribberink, prijs Margot Ribberink, Margot Ribberink boeken, Margot Ribberink huren, Margot Ribberink inhuren, Margot Ribberink kosten