Diana Matroos boeken

Diana Matroos is journalist en op dit moment één van de vaste presentatoren van het RTLZ Nieuws, een financieel economisch programma op RTL7, dat door berichtgeving over de crisis erg in de picture staat. Diana heeft bij dit programma, waar ze een aantal jaren geleden ook al presentator was, veel live ervaring opgedaan. Ze kan goed onder stress werken, wat tijdens de vele breaking news uitzendingen die ze voor haar rekening neemt tot uiting komt.
Diana heeft naast goede zakelijke kennis ook gevoel voor mensen. Deze combinatie komt haar goed van pas bij de vele interviews die ze, ook in de specials voor RTLZ, doet.

Diana Matroos was in 2005 één van de gezichten van het RTL4 programma ‘4 in het Land’. Dit was een dagelijks ‘prime time’ nieuwsprogramma dat op zoek ging naar nieuws uit de samenleving, met name uit het eigen land. Naast de presentatie nam Diana ook een groot deel van de voorbereiding op zich.

Diana Matroos studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming en Economie. In 1999 ging ze achter de schermen aan de slag bij het ‘RTL Nieuws’, afdeling binnenland. Tot 2005 werkte ze hier als redacteur .

Naast haar studie volgde Diana verschillende presentatie- en interviewtrainingen waardoor ze ook in het land op het podium haar mannetje staat. Ze is o.a. in te zetten als dagvoorzitter en discussieleider. Ze doet graag presentaties en interviews op locatie, alwaar ze graag interactie met het publiek heeft. Ze kiest daarbij voor een zakelijke, journalistieke, stijlvolle en menselijke aanpak.

Diana Matroos boeken

Voor prijzen het inhuren van Diana Matroos kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Diana Matroos, artiestenburo Diana Matroos, boekingen Diana Matroos, boekingskantoor Diana Matroos, prijs Diana Matroos, Diana Matroos boeken, Diana Matroos huren, Diana Matroos inhuren, Diana Matroos kosten