Jorinde Moll boeken

Jorinde Moll presenteert het programma Partycrash op V8. Jorinde werd een beetje bekend door haar rol als YoYo in de film ”Naar de Klote” in 1996.

Jorinde werd geboren op 26 mei 1971 in Amstelveen. Ze heeft 4 broers en 3 zussen. Haar vader is Surinaams, haar moeder Nederlands. Na de Mavo trok Jorinde de stoute schoenen aan en vertrok naar Parijs voor modellenwerk.

Jorinde heeft gastrollen gespeeld in Blauw Blauw, Goudkust en Onderweg Naar Morgen. Ze danste in de clip ”Boom Boom” van de Venga Boys. Jorinde was verder te zien in commercials van Tripper Jeans, Fa en Fanta. Ook kun je haar bekijken in de videoclip ”So Glad You Made It” van Kane. Via collegaatje Ilse van der Poel kwam Jorinde in contact met V8. Er werden proefopnames gemaakt, die meteen werden uitgezonden.

In Partycrash gaat Jorinde op zoek naar nieuwste en meest bizarre trends in het uitgaansleven. Verder presenteert ze tegenwoordig programma’s op Veronice zoals “Veronica’s Lekkerste” en het autoprogramma “De Grote Beurt”.

Jorinde Moll boeken

Voor prijzen het inhuren van Jorinde Moll kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Jorinde Moll, artiestenburo Jorinde Moll, boekingen Jorinde Moll, boekingskantoor Jorinde Moll, prijs Jorinde Moll, Jorinde Moll boeken, Jorinde Moll huren, Jorinde Moll inhuren, Jorinde Moll kosten