Nikkie Plessen boeken

Nikkie Plessen (Utrecht, 8 mei 1985) is Nederlandse actrice en presentatrice. Ze is sinds oktober 2006 de nieuwe TMF Veejay. Ze is onder meer bekend van de dagelijkse soapserie Onderweg naar Morgen en heeft een gastrol gehad in de wekenlijkse kinderserie Hotnews.nl. In 1998 debuteert Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen, Ze speelt dan een semi-gastrol en is dan over een periode van twee maanden te zien als Marieke de Jong. Ze zit dan nog ook op het jeugdtoneel, wat ze tot het jaar 2000 zou blijven. In 1999 keerde ze opnieuw voor twee maanden terug in deze rol. In 2000 is dan voor het eerst te zien in de een bioscoopfilm, ze speelt de rol van Vera in de speelfim De Grot van regisseur Martin Koolhoven. Het jaar erop verschijnt in Goede Tijden, Slechte Tijden in semi-gastrol van drie maanden, als Nikki. Daarna verscheen ze in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in een één aflevering gastrol. In 2003 keerde Nikkie terug naar het Onderweg naar Morgen ‘nest’ maar dit keer in de rol van Lizzy Vehmeijer. Ze nam deze rol over van actrice Viviënne van den Assem. Daarnaast ging ze ook spelen in de comedyserie Kees en Co, waar ze de rol Mariël op zich nam. Sinds 2004 presenteert ze vrijwillig voor Emma Kinder TV, van de ziekenhuisomroep Omroep AMC Amsterdam. In 2006 terecht kwam Plessen terecht bij de Jetix kinderserie Hotnews.nl, waar ze de gastrol Irina van Beek speelde. In 2008 verhuist ze van TMF naar RTL5.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nikkie Plessen boeken

Voor prijzen het inhuren van Nikkie Plessen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Nikkie Plessen, artiestenburo Nikkie Plessen, boekingen Nikkie Plessen, boekingskantoor Nikkie Plessen, prijs Nikkie Plessen, Nikkie Plessen boeken, Nikkie Plessen huren, Nikkie Plessen inhuren, Nikkie Plessen kosten