Tooske Ragas boeken

Tooske Ragas reisde na het behalen van haar gymnasium diploma een jaar de wereld over met het internationale theaterprogramma Up With People. Terug in Nederland studeerde zij Engelse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht.

Tijdens haar studiejaren maakte Tooske deel uit van de Bolland & Bolland formatie Bogy Bogy, een close harmony band.

Een week na het behalen van haar doctoraal examen startte Tooske als VJ bij de muziekzender The Music Factory (later MTV). Naast het afnemen van talloze interviews met (inter)nationale sterren is Tooske in vele programma’s te zien geweest, zoals Clipparade Top 30, Morning Call, The Movie Factory, NL Made in Holland, Watch That Video, UK Charts en Totally Tooske.

Tooske verhuisde begin 2002 naar New York (USA), om later dat jaar terug te keren naar Nederland voor de presentatie van de tv-hit Idols op RTL 4 en Yorin.

In 2003 maakte Tooske in Joop van den Ende’s 3 Musketiers – de musical haar debuut in de rol van Constance. Het lied Alles dat zij hierin samen met Bastiaan Ragas zong, werd een Top-3 hit.

Eind 2003 ging Tooske met haar broer en een team van Stop Aids Now naar Namibië om daar een Yorin-reportage te maken over de gevolgen van Aids.

Gedurende twee jaar is zij vaste columniste geweest van Veronica Magazine.

Na het presenteren van het uiterst succesvolle Idols II (RTL4/Yorin) en het tv-programma Typisch 60 (Yorin), was Tooske de gastvrouw van het live uitgezonden tv gala John Kraaykamp Musical Awards 2004 (RTL4).

Vrijwel aansluitend werkte zij mee aan de spectaculaire theatershow Musicals in Ahoy (Joop van den Ende Theaterproducties).

In het najaar van 2004 maakte Tooske de overstap van RTL naar de AVRO waar zij het tv programma Ticket en het TeleVizier-ring Gala 2004 presenteerde, waarvoor zij tevens was genomineerd als Televisiepersoonlijkheid van het Jaar.

Zij was te zien in een bijrol in de speelfilm 06/05 in de regie van Theo van Gogh.

In mei 2005 presenteerde zij voor de tweede maal het live – ditmaal door de AVRO uitgezonden – tv gala John Kraaykamp Musical Awards 2005.

In het najaar van 2005 presenteerde Tooske het wekelijkse tv programma Help, ik word vader (AVRO) en later dat jaar het Junior Songfestival 2005 en TeleVizier-ring Gala 2005 (AVRO).

In Duitsland presenteerde zij het succesvolle tv programma Deutschland sucht den Superstar (Idols) voor RTL Television.

Het jaar daarop presenteerde Tooske voor de AVRO Musical Awards Gala 2006 en Het Junior Songfestival.

Voor het kijkcijfercanon Deutschland sucht den Superstar III reisde Tooske weer naar Duitsland.

In 2006 maakte Tooske de overstap van de AVRO naar SBS 6. Tooske presenteerde daar vervolgens de programma’s Je Wordt Bedankt! en Het Beste Idee van Nederland. In 2008 presenteerde ze in het voorjaar samen met Henkjan Smits De Nieuwe Uri Geller. In het najaar van 2008 presenteert ze opnieuw met Henkjan Smits Het Beste Idee van Nederland, maar ook Wie Ben Ik? en De Ultieme Woondroom. Begin dit jaar heeft ze de opnamen van een nieuw seizoen van De Nieuwe Uri Geller afgerond en nam ze het 2-delige tv-programma Gered op. De opnames voor een het 3e seizoen Het Beste Idee van Nederland zijn momenteel in volle gang.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tooske Ragas boeken

Voor prijzen het inhuren van Tooske Ragas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tooske Ragas, artiestenburo Tooske Ragas, boekingen Tooske Ragas, boekingskantoor Tooske Ragas, prijs Tooske Ragas, Tooske Ragas boeken, Tooske Ragas huren, Tooske Ragas inhuren, Tooske Ragas kosten