Regina Romeijn boeken

Regina Romeijn (Purmerend, 8 december 1976) is een Nederlandse tv- en radiopresentatrice. Na haar vwo in Wageningen, heeft ze een tijd als reisleidster in Frankrijk gewerkt. Ze werd bekend van het EO-televisieprogramma Zij gelooft, zij niet. In 2006 presenteerde ze voor Meskers Media het programma WeekendTripper dat werd uitgezonden door NET 5. Later was ze deelnemer aan Peking Express VIP. Ze heeft in 2007 het programma Hartstocht gepresenteerd in Australiƫ, ook op NET 5.
In 2008 deed Regina mee aan Wie is de Mol?. Ze behaalde de finale waar ze verloor van Edo Brunner. Vanaf 18 januari 2008 presenteerde ze voor de NCRV het programma Slag om Pampus, waarin het Noord-Hollandse eilandje Pampus centraal stond.

Van maart tot mei 2009 presenteerde Regina Risicojongeren bij de AVRO op Nederland 3. Voor diezelfde omroep presenteert zij vanaf 30 mei 2009 iedere zaterdag Lekker origineel, eveneens op Nederland 3. Regelmatig is Regina te horen als presentatrice van het nieuwsprogramma BNN Today op Radio 1.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Regina Romeijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Regina Romeijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Regina Romeijn, artiestenburo Regina Romeijn, boekingen Regina Romeijn, boekingskantoor Regina Romeijn, prijs Regina Romeijn, Regina Romeijn boeken, Regina Romeijn huren, Regina Romeijn inhuren, Regina Romeijn kosten