Inge Schrama boeken

Inge Schrama werd op 5 december 1985 geboren in Heemstede. Al van jongs af aan heeft Inge een grote interesse in acteren.

Toch is Inge min of meer per toeval het acteervak ingerold; toen haar twee jongere broers zich inschreven voor een casting van de jeugdserie De Daltons, werd Inge gevraagd zich bij het castingbureau in te schrijven. Dat leverde haar bijrollen en figuratierollen op in onder andere Dunya en Desie, de televisieserie Costa! en een korte film van de VPRO. Ook was zij te zien in Beamers, een voorlichtingsfilm voor basisscholen. Daarnaast werd Inge gecast voor de rol van Elin in de Nederlandse remake van Fucking Åmal. Deze film zou echter door financiële redenen geen doorgang vinden.

Enige tijd later, toen Inge midden in haar eindexamen zat, werd ze gecast voor een vaste rol in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Vanaf 15 mei 2003 staat ze dan ook dagelijks op de set als Sjors Langeveld en is dit populaire karakter niet meer weg te denken in de best bekeken soapserie van Nederland.

Inge Schrama boeken

Voor prijzen het inhuren van Inge Schrama kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Inge Schrama, artiestenburo Inge Schrama, boekingen Inge Schrama, boekingskantoor Inge Schrama, prijs Inge Schrama, Inge Schrama boeken, Inge Schrama huren, Inge Schrama inhuren, Inge Schrama kosten