Evelyn Struijk boeken

Evelyn Struik werd geboren op 25 juli in Amersfoort. Na haar VWO opleiding verhuisde Evelyn naar Amsterdam, waar zij met succes haar studie ‘Europese Studies’ afrondde aan de UVA. Al tijdens deze studie begon ze met modellenwerk, waarbij Evelyn voor fotoshoots de hele wereld rond reisde. Zo woonde ze o.a. in steden als Parijs en Milaan, stond ze in vele bladen en was ze in meerdere Nederlandse tv-reclamespots te zien, zoals Coca Cola Light, Amstel en Nivea.

Haar TV carrière begon in 2005 met het programma Sixpack, waarna al snel Yorin Entertainment (Yorin) volgde in samenwerking met Henkjan Smits. In 2006 volgde RTL Tuinmagazine (RTL5), dat ze samen met Jurgen Smit twee seizoenen voor haar rekening nam. Daarna was Evelyn te zien in het RTL filmprogramma Ambilight Opening Night en in RTL Musicworld (RTL5).

Sinds 2008 is Evelyn te zien op RTL4, waar zij werd toegevoegd aan het presentatieteam van House Vision. In datzelfde jaar verving ze tijdelijk Martijn Krabbé in het populaire Wie is de Chef? en was Evelyn te zien als een van de presentatoren van het RTL4-zomerprogramma Nederland Vertrekt.  In 2009 nam zij samen met een aantal collega’s de presentatie van het succesvolle zomer programma Ik kom bij je eten voor haar rekening (RTL4).

Op dit moment is Evelyn elke zondag op RTL4 te zien als presentatrice van HouseVision samen met Tim Immers. In dit programma laat Evelyn zien welke huizen allemaal te vinden zijn op de woningmarkt in binnen- en buitenland.

Evelyn is moeder van twee kinderen, Roef (3) en Liva (1).

Evelyn Struijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Evelyn Struijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Evelyn Struijk, artiestenburo Evelyn Struijk, boekingen Evelyn Struijk, boekingskantoor Evelyn Struijk, prijs Evelyn Struijk, Evelyn Struijk boeken, Evelyn Struijk huren, Evelyn Struijk inhuren, Evelyn Struijk kosten