Marit van Bohemen boeken

Marit van Bohemen is geboren op 16 september 1971 te Wormerveer.

Vier intense jaren op de toneelschool stomen Marit klaar voor het acteren. In 1994 studeert zij af aan de toneelschool in Utrecht. Daarna begint het echte werk; het acteren bij toneelgroepen. Marit speelt verschillende rollen bij diverse professionele theatergezelschappen als “De Paardekathedraal”, “Maccus”, “Sonnevanck” en niet te vergeten de zelf opgerichte theatergroep “Women in Comedy”

Al snel blijkt dat er ook andere mogelijkheden voor haar in het verschiet liggen naast het spelen bij theatergroepen en op televisie. Het beroep van presentatrice lonkt en de kansen die zij op dit gebied krijgt pakt zij vol enthousiasme aan. Volgens Marit hebben beide beroepen veel raakvlakken. ‘Bij het acteren is het altijd het leukste om te improviseren. Die vaardigheid komt bij het presenteren erg goed van pas’.

Marit presenteert ook dit seizoen weer samen met Sander Janson het programma Campinglife op RTL4. Maar al eerder presenteerde zij “Stralend Nederland” (SBS6), “GayTeam” (Net5), “Klussen met kijkers” (SBS 6), “Tuinieren met kijkers” (SBS 6), het eigen kinderprogramma “Boegie Woegie” (Kindernet), AVRO Jeugd Themamiddag (Z@ppelin), Pokémonkwizz (Kindernet), en All in the game (Kindernet)

Naast het toneelacteren en presenteren wordt Marit regelmatig gevraagd voor televisierollen, de meest uiteenlopende rollen komen op haar pad en dat maakt het extra leuk. Zo was zij o.a. te zien als Dirkje in “Auberge de Vlaamsche Pot” (Net5), Carlijn van Bussum in “Onderweg naar Morgen” (Yorin), Carola in “Costa!” (BNN), Verpleegster van Kraaijkamp Sr. in “Het zonnetje in huis”, Minnares van Kraaijkamp Jr. in “Spangen” en als jonge moeder in de ziekenhuisserie “IC”
De oplettende kijker heeft Marit ook een paar seizoenen mogen bewonderen als zwoele verpleegster van Gert jan Droge…”Gaat het weer een beetje…?”
Eén van haar eerste televisierollen was die van de gokverslaafde Bianca Sterman in “Goudkust”.

Ook heeft zij verschillende gastrollen gespeeld in comedy’s als SamSam, Schiet mij maar lek en Bradaz. In Series als Oud geld, 12 steden 13 ongelukken, Dok 12 en Zebra. Daarnaast speelde zij in verschillende Televisiefilms als “5 uur eerder” en “LievelingsKind”.

Op de radio was zij te horen bij YorinFM als side kick bij de Ochtendshow, op CityFM en op Radio Veronica. Marit is ook stemacteur in diverse commercials en films. Het irritante blondje met de verschrikkelijke stem die “haar moeder nog uit bad moet halen”, uit de Rambol commercial, is één van haar typetjes waar nog erg veel naar gevraagd wordt om dat ‘nog ff na te doen…’

‘Live’ kan je Marit regelmatig aan de slag zien als presentatrice van o.a. diverse pop- en theaterfestivals, bedrijfsfeesten en evenementen,5 mei Bevrijdingsfestivals, Kunstbende, congressen etc.

Marit is een graag geziene presentatrice op (bedrijfs)feesten en festivals. Met gemak kan zij zalen entertainen en zowel grote als kleinere publieksaantallen op professionele wijze toespreken en het evenement in goede banen leiden.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Marit van Bohemen boeken

Voor prijzen het inhuren van Marit van Bohemen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Marit van Bohemen, artiestenburo Marit van Bohemen, boekingen Marit van Bohemen, boekingskantoor Marit van Bohemen, prijs Marit van Bohemen, Marit van Bohemen boeken, Marit van Bohemen huren, Marit van Bohemen inhuren, Marit van Bohemen kosten