Nicolette van Dam boeken

Nicolette van Dam boeken: in 2004 kreeg Van Dam de rol van Bionda in ZOOP, een serie die werd opgenomen in Ouwehands Dierenpark. Ook speelde ze mee in de drie bioscoopfilms die van de serie werden afgeleid: Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Zuid-Amerika. Voor haar rol in Zoop in India kreeg ze een Gouden Kalf-nominatie.

Ook zong ze de titelsong van Zoop in India, “Jadoo Jadoo”. Van Dam speelde verder een gastrol in de politieserie Van Speijk en zij presenteerde voor MTV, samen met Leon van der Zanden, het televisieprogramma Pimp My Room. Samen met Jamai Loman presenteerde ze elke zondag de ochtendshow Jetix Max bij Jetix. Daarnaast speelde ze de rol van Lisa in de bioscoopfilm Plop in de stad, deed ze nasynchronisatie voor Ice Age 2, speelde ze een lijk in Baantjer en had ze een van de hoofdrollen in de serie Voetbalvrouwen op Talpa. Sinds 30 juni 2008 presenteert Van Dam het programma De Bloemenstal op RTL 4 samen met Winston Gerschtanowitz. Ze presenteert (presenteerde) daarnaast Ik wed dat ik het kan, Achmea Kennisquiz J/M , WieKent Nederland en de kijkcijferhit My Name Is…..

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nicolette van Dam boeken

Voor prijzen het inhuren van Nicolette van Dam kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Nicolette van Dam, artiestenburo Nicolette van Dam, boekingen Nicolette van Dam, boekingskantoor Nicolette van Dam, prijs Nicolette van Dam, Nicolette van Dam boeken, Nicolette van Dam huren, Nicolette van Dam inhuren, Nicolette van Dam kosten