Wendy van Dijk boeken

Dansen
Als kind ontwikkelde Wendy haar passies dansen en acteren. Ze richtte zich steeds meer op dans. Zo toerde ze onder andere met het ballet van Lee Towers en danste ze drie jaar lang in het theater bij de André van Duin Revue. Het hoogtepunt van haar danscarrière was haar wereldtournee met Haddaway, die in 1993 een grote hit scoorde met ‘What is Love (baby don’t hurt me no more)’. Ook trad ze op in een videoclip van Prince.

Presenteren
Eenmaal weer thuis fungeerde ze als assistente in de spelshow ‘Wie ben ik?’. Hierna volgden talloze programma’s waar Wendy de presentatie voor haar rekening nam. Zo was zij onder meer te zien in ‘Boobytrap’, ’Over De Rooie’, ‘Broodje Aap Show’, ‘Love’, ‘Miss Talent 1997’, ‘Stuntmasters’, ‘Het Lotto K*R*A*S Spektakel’, ‘Miss Universe Holland 1998’, ‘Het Duel’, ‘Ken Dit?’ (als Japanse interviewster), ‘15 Miljoen Mensen’, ’Spangen’, ‘Jet Set’ en ‘Domino D-Day’. Van Dijk maakte furore met de zeer succesvolle programma’s ‘Ushi & Van Dijk’ en ‘Hart In Aktie’.

Acteren
Ook op het witte doek stond Wendy haar mannetje. Als filmactrice begon ze met een hoofdrol in ‘Science fiction’. Daarna waren er voor haar rollen weggelegd in ‘Liever verliefd’ en ‘In Oranje’. Op dit moment is ze bezig met de opnamen van de speelfilm ‘Alles is Liefde’.

Onderscheidingen
Wendy heeft inmiddels vier keer als ‘Televisievrouw van het jaar’ de Zilveren Televizier-ster mogen ontvangen (2000, 2003, 2004 en 2005). Voor ‘Hart in Aktie’ kregen zij en haar team in 2003 de Gouden Televizierring. Daarnaast won ze in 2002 een Rembrandt Award als TV-vrouw van het jaar. In 2006 stapte Wendy over van SBS 6 naar RTL, waar zij als deelneemster te zien was in ‘Dancing On Ice’.

X FACTOR
De verschijning van Wendy staat vereeuwigd in het wassenbeeldenmuseum ‘Madame Tussauds’. En als klap op de vuurpijl is zij nu tweemaal per week als gastvrouw van X FACTOR te zien!

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wendy van Dijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Wendy van Dijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Wendy van Dijk, artiestenburo Wendy van Dijk, boekingen Wendy van Dijk, boekingskantoor Wendy van Dijk, prijs Wendy van Dijk, Wendy van Dijk boeken, Wendy van Dijk huren, Wendy van Dijk inhuren, Wendy van Dijk kosten