Helga van Leur boeken

De weervrouw Helga van Leur is vooral bekend vanwege haar ontspannen en spontane weerpresentaties op RTL radio en televisie. Een jaar na haar entree op de televisie werd ze in 1998 door haar vakcollega’s op een internationaal congres uitgeroepen tot beste weerpresentator.

Hoe extreem wordt ons Nederlandse weer? Valt er nog wat te doen aan klimaatveranderingen? Aangezien noch het leven, noch het weer elke dag hetzelfde is, is ook Helga van Leur haar bijdrage elke keer anders. Zo heeft ze in 2008 een boeiende presentatie ontwikkeld over duurzaam ondernemen en gedrag.

In 1998 werd Helga van Leur op het 8e International Weather Forecasters Festival in Parijs verkozen tot de beste weervrouw van de wereld. Helga van Leur werd gekozen door 111 weermannen en -vrouwen, vak genoten van haar dus, uit 95 inzendingen. De reden was volgens het jury-rapport ‘de evenwichtige combinatie van graphics, teksten en haar presentatie’.

Na 10 jaar weerberichten op TV is Helga van Leur, door mee te doen aan een dansprogramma, de uitdaging aangegaan op een vakgebied wat ze totaal niet beheerst. Door het aanpakken van het onbekende kun je juist groeien, net als in normale (bedrijfs)leven. Dansen verandert je ‘mood’. Je wordt vrijer in doen en laten, werkt aan een betere gezondheid, betere concentratie, je wordt creatiever en het is energieopwekkend. Je beïnvloedt je houding en uitstraling. Een danssessie verlaagt drempels. Het is goed voor de teambuilding en je ziet collega’s van een andere kant. Met discipline en motivatie kun je alles bereiken. Zelfs Helga van Leur, door haar danscoach in het begin omschreven als “houten plank”, heeft leren dansen.

Helga van Leur boeken

Voor prijzen het inhuren van Helga van Leur kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Helga van Leur, artiestenburo Helga van Leur, boekingen Helga van Leur, boekingskantoor Helga van Leur, prijs Helga van Leur, Helga van Leur boeken, Helga van Leur huren, Helga van Leur inhuren, Helga van Leur kosten