Lieke van Lexmond boeken

Actrice Lieke van Lexmond is al van jongs af aan bekend met het showbizzvak. Vanaf haar vijfde speelde ze al in een commercial van Royco soep en deed ze al veel modellenwerk. Vele commercials volgden voor o.a. Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Het Land van Ooit en Calvé. Haar rol als Eva Prins in de soapserie “Goudkust” betekende haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek.

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Lieke in 2003 haar eigen kinderprogramma ‘Kids for Animals TV’. Dat ze ook nog eens over een goede zangstem beschikt, is wel gebleken toen ze in het theater de sterren van de hemel zong tijdens de ‘Costa! In Concert theatertour’. Ook is haar stem regelmatig te horen in verschillende radio- en tv commercials en in de bioscoop (‘Garfield – The Movie’).

In 2005 is Lieke de trotse winnares geworden van de ‘Oké Trofee’. Verschillende bekende Nederlanders zetten zich in voor een goed doel en het publiek wees door middel van een internetpoll de winnaar aan. Lieke won en mocht hierdoor een geldprijs voor haar goede doel in ontvangst nemen. Lieke heeft ervoor gekozen om dit bedrag te schenken aan de WSPA (World Society for the Protection of Animals). Ook ontving Lieke tijdens de uitreiking van de Populariteits Awards begin 2006 een award voor ‘Populairste soapster van het jaar 2005’ in de categorie ‘Soap en Film’ en is ze door de lezers van de Hitkrant uitgeroepen is tot ‘Populairste Actrice Binnenland’.

Lieke van Lexmond boeken

Voor prijzen het inhuren van Lieke van Lexmond kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Lieke van Lexmond, artiestenburo Lieke van Lexmond, boekingen Lieke van Lexmond, boekingskantoor Lieke van Lexmond, prijs Lieke van Lexmond, Lieke van Lexmond boeken, Lieke van Lexmond huren, Lieke van Lexmond inhuren, Lieke van Lexmond kosten