Nada Van Nie boeken

Nada van Nie wordt geboren op 5 januari 1967 in Amsterdam. Na de lagere school gaat zij naar het Lyceum te Amsterdam. Het acteren zit haar in het bloed en op 16- jarige leeftijd speelt zij in de populaire serie Beppie. Daarna komt haar eerste film Honneponnetje in 1989 in de Nederlandse bioscopen. Drie jaar later speelt zij samen met Koen Wouters in de film Intensive Care. Tevens presenteert Nada bij de TROS de programma’s Blizz en Hollywood Boulevard.
Al gauw ontmoet zij voetballer Bryan Roy met wie zij naar Italië vertrekt voor zijn voetbalcarrière. In 1994 geven ze elkaar in het plaatsje Foggia, Italië het ja- woord. In dat jaar wordt hun dochter Jamy Lee geboren en in 1995 hun zoon Quentin. Na in Italië gevoetbald te hebben, speelt Bryan nog in Engeland en Duitsland. In 2001 keert Nada met haar gezin terug naar Nederland.

Terug in Nederland volgt zij een regie cursus, bij de media academie te Hilversum. In 2002 gaat ze aan de slag als regisseur bij het nieuwe Veronica programma ‘Tease’ van Beertje van Beers.

In maart 2003 komt de eerste uitzending van de Modepolitie op de televisie. In het programma gaat Nada met Patty Zomer op pad om te kijken hoe de Nederlanders gekleed gaan. Ze bezoeken in elke aflevering een evenement daar kiezen ze de slechtst geklede Nederlander uit. Vervolgens krijgt de kandidaat een geheel nieuwe garderobe. Het programma is een groot succes en wordt veel besproken in de pers. In september van dat jaar volgt een tweede serie. En in Februari 2004 een derde seizoen.

In maart 2004 verschijnt Nada met haar programma Mijn leven als voetbalvrouw bij SBS6. Een idee waar zij al een lange tijd mee rondloopt en nu werkelijkheid is geworden. Negen weken lang gaat zij op bezoek bij vele voetbalvrouwen. Ze laat zien hoe de vrouwen wonen, wat ze overdag doen en heeft ook emotionele gesprekken met hen.. Ook dit programma is een groot succes en wordt veel besproken in de pers. In Oktober 2005 produceert Nada het programma ‘De Bal en de Liefde’ voor RTL5. Hierin zien we voetballers die praten over hun afgelopen en huidige transfers.

Vanaf 15 augustus 2005 presenteert Nada drie keer per week Shownieuws op SBS6. Afwisselend met Viktor, Gerard en Ellemieke neemt zij de uitzending van 19.30 voor haar rekening. In oktober 2005 presenteert Nada acht weken lang het nieuwe programma Volgens Mama waarin opvoeding centraal staat. In mei 2006 presenteert Nada ook het programma Hartenjagers. In 2007 verschijnt Nada met het nieuwe programma Geboren & Getogen op SBS6. Daarin gaat zij met een bekende Nederland terug naar zijn/haar ‘roots’. In 2008 komt Nada, samen met Geert Hoes, met het nieuwe programma Lekker Weg in Nederland.

Ook schrijven zit Nada in haar bloed. Ze schrijft twee jaar voor Top Sante. En sinds december 2008 voor het nieuwe blad Femme. Vanaf 5 september 2009 schrijft Nada wekelijks voor de zaterdag editie van VROUW Telegraaf een column.
Ook is zij een van de vaste teamcaptains in het TROS programma Vermist

Nada Van Nie boeken

Voor prijzen het inhuren van Nada Van Nie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Nada Van Nie, artiestenburo Nada Van Nie, boekingen Nada Van Nie, boekingskantoor Nada Van Nie, prijs Nada Van Nie, Nada Van Nie boeken, Nada Van Nie huren, Nada Van Nie inhuren, Nada Van Nie kosten