Wouke van Scherrenburg boeken

Na een periode als freelance journalist en een dienstverband bij de Arnhemse Courant trad Wouke van Scherrenburg in dienst bij de VNU-Combinatie waar ze zich als parlementair verslaggever volledig kon wijden aan de binnen- en buitenlandse politiek. Na twee jaar werd ze benaderd om eenzelfde functie te komen vervullen bij ‘Den Haag Vandaag’. Een aantal jaren nam zij ook gedeeltelijk de presentatie voor haar rekening alsmede de functie van eindredacteur.

Wouke van Scherrenburg treedt op als discussieleider en dagvoorzitter bij informatieve bijeenkomsten in het land. Hier komt zij net zo scherp en deskundig over. Wouke heeft daarnaast bijzonder veel ervaring in het leiden van forumdiscussies en het voorzitten van congressen.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wouke van Scherrenburg boeken

Voor prijzen het inhuren van Wouke van Scherrenburg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Wouke van Scherrenburg, artiestenburo Wouke van Scherrenburg, boekingen Wouke van Scherrenburg, boekingskantoor Wouke van Scherrenburg, prijs Wouke van Scherrenburg, Wouke van Scherrenburg boeken, Wouke van Scherrenburg huren, Wouke van Scherrenburg inhuren, Wouke van Scherrenburg kosten