Gallyon van Vessem boeken

Gallyon van Vessem werd geboren op 25 november 1968 in Haarlem. Televisie had iets ‘magisch’ voor haar. De mooie fantasie wereld van haar favoriete programma’s als; ‘De Familie Knots’ en ‘Stuif Es In’ . Ooit wilde ze dit medium van dichtbij leren kennen.

Van haar zesde tot haar drieëntwintigste jaar deed Gallyon aan klassiek ballet echter de ambitie om ‘prima ballerina’ te worden had ze niet.

Gallyon werkte voor diverse confectiebedrijven als Labelmanager. Ondertussen volgde zij diverse trainingen en workshops aan de Media Academie, werkte ze een aantal avonden per week als omroepster bij de TROS en presenteerde verschillende kinderprogramma’s, zoals ‘De Nederlandse Spellingwedstrijd’, ‘Ken Je De Witneusmakakaou?’, ‘Deadline Voor Dieren’, een live-programma met Jaap Jongbloed, dat geheel in het teken van de Nederlandse Dierenbescherming stond en de ‘TROS Zomertour’.

Na vier jaar verliet Gallyon de TROS om vervolgens bij verschillende televisieproductiemaatschappijen aan diverse programma’s te gaan werken en nieuwe programma-ideeën uit te werken. In 1995 vormt zij – samen met Milika Peterzon – het presentatieduo van ‘Hart Van Nederland’ op SBS 6. Na anderhalf jaar besloot zij zich terug te trekken om zich meer te gaan bezig houden met haar marketingbureau.
Na zeven jaar afwezigheid is Gallyon sinds begin 2004 terug bij SBS 6. Ze was het gezicht van ‘Actienieuws’, een programma over misdaad en veiligheid.

Momenteel is Gallyon weer te zien als een van de vaste gezichten van het populaire Hart van Nederland, zowel de vroege als de late editie.

Daarnaast geeft Gallyon bedrijfspresentaties en presentatietrainingen in het bedrijfsleven en spreekt ze promo’s en radiocommercials in.

Gallyon van Vessem boeken

Voor prijzen het inhuren van Gallyon van Vessem kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Gallyon van Vessem, artiestenburo Gallyon van Vessem, boekingen Gallyon van Vessem, boekingskantoor Gallyon van Vessem, prijs Gallyon van Vessem, Gallyon van Vessem boeken, Gallyon van Vessem huren, Gallyon van Vessem inhuren, Gallyon van Vessem kosten