Georgina Verbaan boeken

Georgina staat al tien jaar in de spotlights van de Nederlandse showbizz. Na kleine rolletjes in de Tros-serie ‘Consult’ en de komedie ‘Kees & Co’ kwam in 1997 voor Georgina de grote doorbraak met de rol van ‘Hedwig Harmsen’ in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. In 1998 krijgt ze een ‘Academy Award’ nominatie in de categorie ‘Beste Actrice Soap’.

In 2000 verliet Georgina Goede Tijden, Slechte Tijden om een nieuwe weg in te slaan. Na de soap maakte Georgina de overstap naar meer serieuze rollen in dramaseries, film en theater. Zij speelde op het witte doek de rol van Janet in de kaskraker Costa! Het wordt de meest bekeken Nederlandse film van de afgelopen 10 jaar. Daarna speelde Georgina de rol van Rayna in de politieserie ‘Dok12′. Opeenvolgend speelde ze in de films Adrenaline, Volle Maan , Pista, Eric en ’t Klein Insectenboek, Amazones en Joyride. Afgelopen seizoen was Georgina te zien in de geïmproviseerde comedy ‘Rauw’ op Talpa.

Maar naast haar TV en Filmrollen speelt Georgina ook in theaterstukken mee. Haar toneeldebuut was in 2005 in de Joop van den Ende Theater productie ‘De Barones’, waar ze één van de hoofdrollen naast Kitty Courbois vertolkte. Het stuk gaat over de strijdbare barones, Aleid, die op haar landgoed te maken krijgt met fanatieke milieuactivisten, die via een bezetting de wereldvreemde barones een lesje willen leren.Daarna vertolkte Georgina de hoofdrol in het zeer zware toneelstuk ‘Oogverblindend’. ‘Oogverblindend’ gaat over een dramatisch liefdesverhaal en de hartstochtelijke verlangens van een jonge vrouw om aan de zwaarte en de dreiging van de buitenwereld te ontkomen.

Los van haar activiteiten voor de camera en het toneel zet ze zich fanatiek in voor een aantal goede doelen. Een van haar persoonlijke doelen is om een constructieve bijdrage te leveren aan het welzijn van dieren.

Daarnaast heeft Georgina een aantal singels opgenomen waaronder ‘Ritmo, Yo Queiro Baillar’ en ‘Denis’. Binnenkort zal Georgina te zien zijn in de nieuwe vertolking van ‘ ’t Schaep met de 5 poten’. De serie speelt zich af rond het jaar 1969 in de Amsterdamse kroeg ’t Schaep met de 5 Pooten. Het gaat over een Amsterdams buurtcafé waarin stamgasten de nieuwste buurtroddels doornemen en commentaar leveren op de snel veranderende tijdgeest. Georgina speelt Lena Braams, ofwel Mooie Lena, die met haar lichtzinnige gedrag jaloezie opwekt.

Georgina Verbaan boeken

Voor prijzen het inhuren van Georgina Verbaan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Georgina Verbaan, artiestenburo Georgina Verbaan, boekingen Georgina Verbaan, boekingskantoor Georgina Verbaan, prijs Georgina Verbaan, Georgina Verbaan boeken, Georgina Verbaan huren, Georgina Verbaan inhuren, Georgina Verbaan kosten