Renate Verbaan boeken

Op 27 oktober 1979 zag Renate het levenslicht in Rotterdam. Die datum maakt haar een eigenwijze en ongeduldige Schorpioen die op geheel eigen wijze door het leven gaat.

Toen zij in haar examenjaar werd benaderd door een modellenbureau, was de keuze snel gemaakt. Ze deed haar eindexamen en vertrok.

De daaropvolgende acht jaar heeft ze de wereld over mogen reizen als model en heeft ze in New York, Sydney, Londen en Japan gewoond. Ze werkte voor verschillende merken en bladen en was te zien in commercials voor o.a. Nivea en de bekende ‘Blonde Honing’ reclame van Heineken. Maar na zoveel jaar als een nomade te hebben geleefd kreeg ze de kriebels en ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Met een grote passie voor muziek en verslaving aan videoclips was de keuze vrij logisch. Ze raapte haar moed bijeen en deed een screentest bij TMF. Tijdens de TMF Awards in april 2004 is Renate door de kijkers verkozen tot nieuwe VJ. Ze begon als presentatrice van het programma PLAY in de studio van TMF en daarnaast ging ze naar alle Hotspots in Europa voor het programma Travelfacts. In Modelfacts ging Renate op zoek naar het nieuwe Nederlandse Topmodel en presenteerde ze tot 2 maal toe de TMF Awards live. Later was Renate dagelijks te zien in het live programma Reaction bij TMF. Van maandag tot en met vrijdag presenteerde ze dit programmamet veel verschillende (internationale) gasten, muziek en een hoop improvisatie tussen alle ‘georganiseerde’ chaos!

In oktober 2006 heeft Renate TMF verlaten en is ze overgestapt naar RTL Nederland. Bij RTL presenteerde Renate onder andere de Nederlandse versie van de Amerikaanse kijkcijferhit Beauty & The Nerd, RTL Travel’s Hotlist, Revenge of the Nerds, Lost in Tokyo en RTL Travel: Adrenaline, waarbij het presentatie team allesbehalve relaxt op reis ging omdat zij ergens ter wereld een heftige kick moesten ondergaan. Onlangs tekende ze een meerjarig contract bij RTL en was Renate te zien als presentatrice van het populaire modeprogramma Project Catwalk dat dit najaar met seizoen 2 komt. Door haar brede interesse en flexibele werkwijze is Renate overal op haar plek: locatie, studio of live.

U kunt via deze website alle bekende en onbekende presentatrices boeken. Wilt u weten wat deze presentatrice of spreker kost voor een aandeel op uw evenement? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Renate Verbaan boeken

Voor prijzen het inhuren van Renate Verbaan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Renate Verbaan, artiestenburo Renate Verbaan, boekingen Renate Verbaan, boekingskantoor Renate Verbaan, prijs Renate Verbaan, Renate Verbaan boeken, Renate Verbaan huren, Renate Verbaan inhuren, Renate Verbaan kosten